Végre megjött a SkyShowtime! | Streamtime

Hónapok óta halhattuk a híreket, hogy egy új (sokadik) streamelési szolgáltatás indul hazánkban. Ez viszont nem egy kisebb, bizonyos rétegnek szóló szolgáltatás. Ez a SkyShowtime: a DreamWorks, a Nickelodeon, a Paramount+, a Paramount Pictures, a Peacock, a Showtime, a Sky, és a Universal-nak közös szolgáltatása (kimerítő még leírni is).

Ez mind 5,99 euróért, aktuálisan 50%-os kedvezménnyel viszont mindössze 2,99 euróért egy hónapra (az 50%-os kedvezmény örökös, ha közben nem törlöd magad). Emellett tudni kell, hogy 4k-ban egyelőre nem elérhetőek a tartalmak, „csak” UDH-been.

Az oldal első ránézésre nem kínál semmi kivételeset a dizájn szempontjából: képzeld el a HBO MAX és a Netflix gyermekét. Ami viszont nagyon tetszik, az a Disney+ szerű avatárválasztás lehetősége a kedvenc film/sorozat szereplőink közül (Természetesen én azonnal Michael Scottot állítottam be magamnak).

Hatalmas pozitívum a stúdiókra való „felosztás”: választhatsz, hogy például a Peacock vagy a Universal sorozatait/filmjeit szeretnéd nézni.

Ami a kínálatot illeti, tényleg kevesen panaszkodhatnak. A SkyShowtime az a fajta szolgáltatás, ahol a  hollywoodi megaprodukciók mellett az embernek megakad a szeme különböző rejtett gyöngyszemeken. Van itt minden a rekorddöntő Top Gun-tól az American Honey című zseniális független produkcióig. Ami a sorozatokat illeti, megtalálhatóak olyan nagysikerű és új sorozatok, mint a Yellowstone Kevin Costnerral, vagy a Tulsa királya Sylvester Stallone főszereplésével. (És nagy részük magyar felirattal és szinkronnal!)

Mivel a szolgáltatás még csak most indult, és még nem volt időnk tetőtől talpig átnézni, nem szeretnénk végleges választ adni a leggyakoribb kérdésre: „Jobb, mint a Netflix?”

Addig viszont biztosan mondhatjuk, hogy a streamelési szolgáltatások „háborújába” egy igazi nagyágyú lépett be.  

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább