Shazam! – Az istenek a fejükre esnek? | Cinemax

A cikk megjelenik a Klikk Out 2023/03. számában.

Négy éve annak, hogy bemutatták az első olyan DC-képregényből készült filmet, amely vonásaiban megpróbált a Marvel-univerzum után loholni. Könnyed stílusával, humoros kiszólásaival, utalásaival a Shazam új színt adott ennek az univerzumnak, ám a moziban kiderült, hogy ez azért filmként eléggé mérsékeltre sikeredett.

MOzi,Shazam,Szuperhős,DC Comics,Program,Cinemax,Film,DunaszerdahelySHAZAM! – AZ ISTENEK HARAGJA

R.: David F. Sandberg
Fsz.: Grace Caroline Currey, Zachary Levi, Helen Mirren, Rachel Zegler, Lucy Liu, Adam Brody, Meagan Good, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Marta Milans, Djimon Honsou. 

Frappáns egysorosokban most sem lesz hiány, ami úgy kell, mint egy falat kenyér, hiszen Atlas lányaival kell itten farkasszemet nézni, azok meg hoznak magukkal sárkányt (külsőre mintha csak a Warner-DC-HBO konglomerátum egy másik legendájából, a Trónok harcából emelnék át, és ez kap is egy csodás utalást Shazamtól), meg szárnyas oroszlánt és egyszarvút is. Lesz is nemulass és perpatvar, alaposan átszabják ezek a mitikus lények a világunkat, de Shazam gyerekcsapata most is kéznél lesz, hogy adjon a pofájukra. Meglátjuk!

Vetítik március 16-tól.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább