A galaxis őrzői 3 – Egy utolsó kaland a legvagányabbakkal | Cinemax

A cikk megjelent a Klikk Out 2023/04. számában.

Kilenc évvel ezelőtt ismerkedhettünk meg Peter Quillel (Chris Pratt) Gamorával (Zoe Saldana), Groottal, Mordállyal, Draxszel (Dave Bautista), Nebulával (Karen Gillan), és a James Gunn által rendezett eddigi két filmet a Marvel-univerzum legsikeresebbjei és legjobbjai között tarthatjuk számon.

A galaxis őrzői,Film,mozi,Dunaszerdahely,Program,Marvel,Képregényfilm,CinemaxA GALAXIS ŐRZŐI 3

R.: James Gunn
Fsz.: Chris Pratt, Dave bautista, Zoe Saldana, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Will Poulter, Chukwudi Iwuji.

IMDb: – 
Metascore: 66
Rotten Tomatoes: 78%

A harmadik epizódra az MCU már egy olyan szintet ért el, hogy nehéz megmondani, éppen hova csatlakozunk be vele, mindenesetre kapunk egy már a második rész végén belengetett főgonoszt Adam Warlock személyében, valamint az Evolúció Mesterét, aki létrehozta az Ellenföldet és képes a fejlődés felgyorsítására, illetve megfordítására.

Abban biztosak lehetünk, hogy a harmadik rész nagyszabású lesz, de sosem ez adta A galaxis őrzői lényegét, hanem az, hogy a monumentális cselekmények súlyát képes volt a karakterek közti viszonyok kiforgatásával, önreflexiókkal elmaszatolni. A karakterek többségétől itt most búcsúzunk majd, remélhetőleg jó szívvel.

Vetítik május 4-től.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább