Halálos iramban 10. – Ne igyunk előre a lóerőre! | Cinemax

A cikk megjelent a Klikk Out 2023/05. számában

Vin Diesel 30 körül járt, amikor az első Halálos iramban-filmet forgatták, most pedig 55, és a lóerők, a nézések és a járások sorozata elérkezett „az út végének kezdetéhez” – ahogy azt hirdetik.

Film,Program,Mozi,Dunaszerdahely,CinemaxHALÁLOS IRAMBAN 10.

R.: Louis Leterrier
Fsz.: Vin Diesel, Jason Momoa, Michelle Rodriguez, Rita Moreno, Brie Larson, Tyrese Gibson, Ludacris, John Cena, Jason Statham, Helen Mirren, Charlize Theron, Jordana Brewster.

Pályafutását végigkísérte, neve összeforrt a sorozattal, ahogy Paul Walkeré is, aki épp tíz éve vesztette életét autóbalesetben, a sorozat hetedik epizódjának bemutatása előtt. A 10-es szám így szimbolikus jelentőséggel is bír, a franchise pedig egy nagyszabású duplaepizóddal zárul (melynek első része kerül bemutatásra májusban). A sorozatban ezúttal Jason Momoa (Aquaman) veszélyezteti a családot, mint olyat és a Diesel által alakított Dom Toretto családját is. Az eddigi előzetesek alapján nincs az a popcornmennyiség, amit ne lehetne majd elfogyasztani a tömérdek, helyenként eléggé abszurd és bizarr, a fizikát mesekönyvvé lódító akciójelenetek láttán.

Vetítik május 18-tól.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább