Indiana Jones – Harrison Ford 80 évesen, még egyszer utoljára | Cinemax

A cikk megjelent a Klikk Out 202/06. számában.

15 évvel a legutóbbi, még Steven Spielberg által jegyzett Indiana Jones-film után Harrison Ford 80 évesen még egyszer eljátssza az okkult régészprofesszort. James Mangold rendező adhat dicső lezárást a kalandfilmszériának, már ha sikerül a nosztalgiavonat finomságain kívül mást is letenni az asztalra.

Film,Cinemax,Program,Dunaszerdahely,MoziINDIANA JONES ÉS A SORS TÁRCSÁJA

R.: James Mangold
Fsz.: Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, Karen Allen, Shaunette Renée Wilson, John Rhys-Davies, Toby Jones, Thomas Kretschmann.

IMDb: –
Metascore: 56
Rotten Tomatoes: 63%

Harrison Fordot egyébként a film egyes flashback-jeleneteiben megfiatalították, hogy megismerjük az aktuálisan megkaparintandó, nácik által is hajtott ereklye múltját, de Mangold nem kerülgeti a forró kását, és Harrison Ford is partnere volt abban, hogy megmutassák, ő bizony már egy öregember. Igaz, ettől – ahogy az előzetes is mutatja – még simán el tud menekülni egy lóval a száguldó metró elől. A kissé abszurdba hajló kalandok persze mindig is részei voltak az Indy-univerzumnak, a Cannes-i filmfesztiválon bemutatott álló ováció viszont arra enged következtetni, hogy kellemes élményben lesz részünk a moziban.

Vetítik június 29-től.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább