Barbie – Rést üt az álomvilág falán | Cinemax

A cikk megjelent a Klikk Out 2023/07. számában.

Ha szereted a Barbie-kat, akkor azért, ha meg utálod, akkor azért nézd meg a Barbie-filmet – hirdetik a film előzetesében. A film kidomborítja és kiforgatja Barbieland jellegzetességeit, öniróniával nyúl a gyermeki fantázia egyes elemeihez, és ötletesen ütközteti azokat a realitással.

Barbie,Film,Mozi,Ryan Gosling,Margot Robbie,Program,Dunaszerdahely,CinemaxBARBIE

 

R.: Greta Gerwig
Fsz.: Margot Robbie, Ryan Gosling, Kingsley Ben-Adir, Ariana Greenblatt, Emma Mackie, Will Ferrell, Dua Lipa, John Cena. Michael Cera.

IMDb: –
Metascore: – 
Rotten Tomatoes: 89%

Már csak ezek miatt is érdemes megnézni az előzetest, noha azon keresztül úgy csap arcon a rózsaszín máz (ami miatt a festéket a filmnek beszállító cég készleteit az egész világon lenullázták), hogy a fal adja a másikat. Greta Gerwig kísérletet tesz arra, hogy ennek a bekeretezett álomvilágnak a falán egy jókora rést üssön, és együgyű szereplőivel megszagoltassa a valóságot, a jelenkor női és férfi ideálja, Margot Robbie és Ryan Gosling pedig ugyancsak adnak némi töltetet ahhoz, hogy ez a film nem marhaságnak készül. Hogy mégis minek, azt megtudhatjuk július végén a moziban.

Vetítik július 20-tól.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább