Az elektronikus zene fesztiválja

Helyszín: NFG klub, szervező: Klikk polgári társulás

A Kultminor támogatásával megvalósult projektunk: „FESTIVAL ELEKTRONICKEJ HUDBY MAĎARSKEJ MENŠINY NA SLOVENSKU” , melynek célja az volt, hogy lehetőséget teremtsen a felvidéki magyar lemezlovasoknak, hogy bemutassák tehetségüket az elektronikus zene világában. Az NFG klub adott otthont ennek a különleges rendezvénynek, amelyet a Klikk polgári társulás szervezett.

A rendezvény kiváló zenei élményeket kínált a résztvevőknek, és három tehetséges DJ számára adott lehetőséget a színpadon való megmutatkozásra. A fellépők között szerepelt Groove X, PLUSplus és Denes Toth, akik mindegyike lenyűgöző szettjeivel hozzájárult a rendezvény sikeres atmoszférájához.

Az esemény atmoszféráját a „ezremek és kész” vizuális elemek is gazdagították, amelyek kiválóan illeszkedtek a zenei produkciókhoz. A DJ-k szettjeit dinamikus vizuális effektek kísérték, fokozva a zenéjük intenzitását és hangulatát.

A rendezvényen lejátszott mixeket mostantól otthonról is elérheted, hogy újra átélhesd azokat a lenyűgöző zenei pillanatokat.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább