Udvari Muzsika és Dunaszerdahelyi Nyár – zenei programok a meleg, nyári estekre

Forrás: Dunaszerdahelyi.sk

Idén július 11-én kezdődik meg a XV. Dunaszerdahelyi Udvari Muzsika programsorozata, hogy aztán hétről hétre újabb zenei események várják csütörtök esténként a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren a kikapcsolódni vágyókat. Júliusban ugyanis a Dunaszerdahelyi Udvari Muzsika, míg augusztusban a Dunaszerdahelyi Nyár csalogat zenei kínálatával!

Július 11-én, csütörtökön este nyolc órakor a XV. Dunaszerdahelyi Udvari Muzsika kezdőrendezvényeként Dóka Zsuzsa és Bősi Szabó László várja nótacsokorral a szórakozni vágyókat, míg július 18-án Kosáry Judit és Kosár Szabolcs kettőse lép színpadra. Július 25-én pedig Dóka Zsuzsa, Bősi Szabó László, Kosáry Judit, Kosár Szabolcs, valamint Mezei Ernő és zenekara szórakoztatja majd a nótakedvelőket.

Stílusosan, augusztus 1-jével veszi kezdetét a Dunaszerdahelyi Nyár – a Csaplár előtti téren aznap este nyolctól az Expired Passport együttes lép fel.

Augusztus 8-án a Shadows Club DS, augusztus 15-én az Old Country Boys, augusztus 22-én pedig (zárókoncertként) a Klinika zenekar csalogat majd ki a térre.

Szeretettel hívnak és várnak mindenkit!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább