Miért éppen a dunaszerdahelyi karácsonyi vásárt válasszam?

Akasztják a hóhért! Valahogy így jellemezhetném, hogy a decemberi hónapban a karácsonyi vásár alatt fordítottam egyet a kockán, és míg máskor a Klikk Out Vendéglőlesen rovatának kritikusaként mások munkájáról írom le a benyomásaimat, ezúttal jómagam és csapatom munkája „vált prédává”. Én, ki „hóhérként” járom havonta a régió éttermeit, egy hónapra szerepet cseréltem, és most csapatommal én látom vendégül az éhes vendégsereget…

Immár harmadik éve, hogy Betyártanyánk látja el élelemmel a karácsonyi vásár vendégeit. Tudom, hogy a közel egy hónap alatt nagyon változatosnak, érdekesnek és minőséginek kell maradnunk, mivel kétszer annyira szemügyre vesznek, mint egyéb, hasonló kínálatú standokat. (Már csak a „hóhér” munkám miatt is)!

kari3

Az adventi időszakban felállított vásár november 27-től december 21-ig tart! Az állandó kínálatunk mellett próbáljuk naponta változtatni az ételfelhozatalt, így akár naponta más finomságot falatozhat…:-)

A virtuális világunkban elég gyakran találkozom kedves ismerőseim fotóival, akik a bécsi, budapesti, vagy a pozsonyi karácsonyi vásárokról posztolják a szelfijüket…

Nincs ebben semmi rossz, de miért nem látok hasonlóakat otthonunk vásárjából? Talán túl „cikinek” tartják a antilokálpatrióták, hogy a VMK előtti térről mosolyogjanak a képeken?

kari11

Miért éppen a dunaszerdahelyi vásárra látogassunk el? 

Elsősorban nagyobb a valószínűsége, hogy barátokkal, rég nem látott ismerősökkel futhatunk össze; forralt bort, puncsot fogyaszthatunk; sült gesztenyét majszolhatunk…

Finom ételeket kóstolhatunk, amelyek kizárólag kiváló csallóközi alapanyagokból készülnek, így munkát és jövedelmet biztosítva régiónk vállalkozóinak, termesztőinek. Mivel többnyire személyesen is ismerik az eladókat, vásárosokat, nagyobb bizalommal fogyaszthatják a mindig friss ételeket, italokat!

kari6

Legyünk egy kicsit lokálpatrióták, és élvezzük ki az év utolsó vásárának minden pillanatát, én egyben garantálhatom, hogy az ételek és italok minősége, valamint árfekvése sokkal jutányosabb, mint az előbb említett nagyvárosi vásárokban. Tegyünk Dunaszerdahelyért, tegyünk a helybéli óvodásokért és iskolásokért, és tiszteljük meg jelenlétünkkel a mindennapi fellépéseiket!

Látogasson ki december 9-én a Klikkulásra, amely magazinunk karácsonyi estje, ahol szintén dunaszerdahelyi fellépők súlya alatt fog roskadozni a színpad!

Mert mindenhol jó, de legjobb otthon! A dunaszerdahelyi karácsonyi vásárban minden kedves vendégünk otthon érezheti magát!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább