Csillogó körmök karácsonyra

Karácsony közeledtével sürög-forog az egész világ. Mi, hölgyek, ilyenkor odafigyelünk minden apró részletre, így a körmeinkről sem feledkezünk meg, decemberben rend szerint karácsonyi köntösbe öltöztetjük őket.

Az ünnepekre előkerülnek a piros, bordó, arany, ezüst és csillogó színek, valamint nem maradhatnak el a szebbnél szebb minták sem. Íme néhány ötlet, amivel igazán ragyogóvá varázsolhatjuk körmeinket!

A bordó és piros árnyalata mindenképpen hódít. Ezeket a színeket magukban is viselhetjük, vagy pedig feldobhatjuk őket egy-egy apró mintával, matricával, ezzel meg inkább előidézve a karácsonyi hangulatot.

karacsonyi-korom

Hópelyhek minden mértékben! A decemberi hónap nagy kedvencei a hópelyhek, melyeket szinte minden színű körömre felfesthetünk, a lényeg, hogy a megfelelő árnyalatokat válogassuk össze. Nagyszerű választás lehet például az arany és a fehér párosítása, e két szín remekül passzol egymáshoz, hiszen a fehér szinte mindenhez használható, egy kis csillogás pedig még vonzóbbá teheti körmeinket.

2

Idén kimondottan hódít a szürke szín is, amit bátran összepárosíthatunk Rudolffal, a rénszarvassal, így kifejezetten divatos körmökkel bontogathatjuk majd ajándékainkat a karácsonyfa alatt.

S ha már úgyis mindenhol karácsonyi égők, díszek pompáznak, miért is ne kerülhetnének belőlük a körmünkre is? Ennél a mintánál nem kell megijedni a színektől sem, bátran lehet kombinálni őket, sőt körmeink színeit akár a karácsonyfánk díszeihez is igazíthatjuk.

Körmeinken előcsalogathatjuk a havat is. Nem kell hozzá más, csak egy kis csillám. Élénk színű alapon a legmutatósabb, de szinte bármilyen színt választhatunk hozzá. Ezzel a manikűrrel még a szilveszteri bulit is abszolválhatjuk!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább