ANKÉT: Dunaszerdahelyről üzenik, hogyan tedd szebbé a karácsonyt!

Újabb három személyiséget kérdeztünk meg a dunaszerdahelyi régióból, mit ajánlanának olvasóinknak karácsonyra, ha nők, férfiak, de akad itt ötlet kisebb és idősebb gyerekeknek is. Ők is elárulták, minek örülnének ők maguk!

medgyesMedgyes Renáta (atléta, Megy Sport Atléta Klub Dunaszerdahely)

Nőnek: Szerintem egy nőnek a legjobb ajándék egy wellness hétvége, ahol kipihenheti az egész évi rohanást a szerelmével, például a Kempinski hotel Csorbatón (Štrbské pleso).

Férfinak: Egy igazi férfi számára a legjobb ajándék egy VIP belépő a Bajnokok Ligája döntőjére. 🙂

Nekem: Számomra pedig a legnagyobb ajándék az, hogy a családom egészséges és boldog legyen, és remélem, ezzel mindenki egyetért velem. De természetesen a szeretet ünnepén bármilyen ajándéknak örülnek, ami a fa alá kerül. 🙂


kosa-annajpgKiss Kósa Annamária (Kokafashion, Felvidék Szépe)

Nőnek: Egy nagyon kedves, somorjai származású írónő, Durica Katarína barátnőm könyvét szeretném ajánlani, de nem is csak hölgy olvasóknak. Ezt a regényt nagy élvezettel olvastam, talán azért, mert a helyszíneket mind ismerem: Somorja, Nyékvárkony, Dunaszerdahely. Végre egy felvidéki főhős és végre egy olyan könyv, ami rólunk szól.

Férfinak: Egy dizájndarabot ajánlanék az erősebbik nemnek. Az egyedi, kézzel készített fa csokornyakkendők különlegessé tehetik a férfiak megjelenését. Legyenek a pasik merészek, trendik, és dobják fel az ünnepi öltözéküket egy JC Manufactory csokornyakkendővel.

Nekem: Mint divattervező, imádom a dizájndarabokat. Régóta vágyom egy egyedi tervezésű napszemüvegre. Nemrég rátaláltam egy magyar tervezésű és gyártású márkára, a már világhírű Tipton Eyeworks szemüvegekre. A Vinylize szemüveg különlegessége, hogy bakelit lemez felhasználásával,  minden darab egyedi és különleges kézi technikával készül. Jól kitapinthatóak minden darabon a lemez barázdái, ez teszi egyedivé. Új és egyben merész, minőségben, funkcionalitásban és dizájnban is abszolút megnyerő.


vangelVangel Ferenc (Andrea Shop, Euronics)

Gyereknek: A karácsony az év legszebb időszaka. Az az időszak, amikor megajándékozzuk szeretteinket. Ami a gyermekeket illeti, előnyben részesítem és ajánlom azokat az ajándékokat, amelyek a gyerekek fantáziáját és kreativitását, de úgyszintén a mozgásorientációjukat is ösztönzik. Így biztosan örömet szereznek az építőkockák, a Lego, társasjátékok, egy kerékpár, robogó vagy tricikli, az idősebbeknek pedig a hoverboard, X-box, Play Station és egyéb technikai újdonságok.

Nőnek: Olyan ajándékokat értékelnek, amelyekkel a tudtukra adjuk, hogy szépek és különlegesek. Gondolok a hajápolási és hajformázó cikkekre, mint a hajcsavarók, hajvasalók, hajszárítók, mert mint tudjuk, a haj a női szépség egyik fő jellemzője, de minden bizonnyal élvezni fogják a háztartási robotgépeket, kávéfőzőket és hasonlókat.

Férfinak: A férfi „játékok” egyértelműek: videokamerák, fényképezőgépek, GPS, vagy  a hobbijaikkal kapcsolatos dolgok, például fitnesztermékek vagy az ezermesterek számára szerszámok. A magam részéről, tekintettel arra, hogy a munkámból kifolyólag a technikai újdonságok első kézből elérhetőek számomra, és mert a divat is érdekel, mindig örömet szerez egy stílusos ruha vagy egy parfüm.


Az előző ankétunk:

Háromszor három ötlet, mi legyen a fa alatt!


 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább