Tündöklő smink a szilveszteri bulira

Eltelt a karácsony, s máris itt a szilveszter. Ilyenkor mindenki azon töpreng, vajon hová menjen, hol mulasson, majd ha ez eldőlt, a hölgyek azonnal elkezdenek azon agyalni, hogyan is varázsolhatnának maguknak tündöklő külsőt az estére. 

Czibor Zsófival beszélgettünk, aki idén Mongóliában képviselte országunkat a Miss Face of Beauty szépségversenyen. Kíváncsiak voltunk, vajon ő hogyan készül a szilveszterre.

Szilveszter napján mindenki káprázatosan szeretne kinézni, s ilyenkor bátran lehet is használni a különféle sminkeket, de oda kell figyelni arra, hogy kinek milyen az arckaraktere, szemformája, és nem utolsó sorban a személyisége. Ugyanis a sminket nem elég elkészíteni, viselni is kell, ezért fontos, hogy a magunkénak érezzük, mondta.

smink2

Zsófi inkább a barnás, bronzos, sötétebb színeket részesíti előnyben. Az idei szilveszterre szánt sminkjét itt követhetjük pontról pontra:

  1. Az első és egyben legfontosabb, hogy a bőrszínünknek megfelelő alapozót válasszunk, s figyeljünk oda, hogy egyenletesen dolgozzunk vele!
  2. Miután lealapoztuk a szemhéjunkat is, vigyünk fel egy fényes, pezsgő színű szemhéjpúdert alapnak! Ebből tegyünk a belső szemzugba és a szemöldökcsont alá is!
  3. Ezután jöhet egy szép, mélybarna árnyalat a szemhéj mozgó részére. Ezt alaposan dolgozzuk el egy satírozó ecset segítségével! Ebből felvihetünk egy picit az alsó szempilla vonalába is.
  4. Ha ezzel is megvagyunk, következhet a szilveszter elmaradhatatlan kelléke, a csillogás. Ehhez a sminkhez válasszunk csillogó bronzos árnyalatot, amit a mélyítő vonalba és az fölé vigyünk fel!
  5. Azért, hogy még alkalmibbá varázsoljuk sminkünket, füstösítsünk rajta egy kicsit! A szemhéj külső részén használjunk csokoládé színt, s ezt is alaposan satírozzuk el!
  6. Nem maradhat el természetesen a tusvonal sem. Ezt sötétbarna színnel rajzoljuk meg!
  7. Ha mindezzel végeztünk, előkerülhet a fekete szempillaspirál is, hiszen a hosszú pilláknál nincs is szebb!
  8. Utolsó lépésként vigyünk fel egy kis rúzst vagy szájfényt ajkainkra!

Ezt a sminket, ahogyan Zsófi is ajánlja, nagyon gyorsan fel lehet dobni egy begöndörített frizurával. A loknik hamar elkészülnek, a végeredmény mégis hihetetlenül elegáns. Ehhez pedig már csak a megfelelő ruhadarabot kell megtalálnunk, s készen is állunk a partira!

Zsófi sminkjét a makeup.blog.hu oldal inspirálta.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább