Smart Remote – a mindenható távirányító

Bizonyára sokan látták a Távkapcs című filmet Adam Sandlerrel. A filmben Sandlernek volt egy távirányítója, amivel minden eszközt, élőlényt, sőt, az egész világot irányítani tudta egy gombnyomással. Nos, a Smart Remote nevű kütyü, ha nem is az egész világot, de sok mindent irányítani tud.

sevenhugs-smart-remote-04

Elég csak felhelyeznünk a szoba falára egy érzékelőt, ahol a távirányítót használni szeretnénk, és rámutatni az irányítani kívánt eszközre, legyen az TV, lámpa, termosztat, rádió, ajtó, de akár a kinti hőmérsékletet és az időjárást is nyomon követhetjük, ha az ablakunkra mutatunk vele. Miután rámutattunk vele valahova, a távirányító automatikusan egy saját kezelőfelületet jelenít meg az adott eszköz irányítására. A Smart Remote jelenleg több, mint 25 ezer különböző okos eszközzel kompatibilis, minden operációs rendszerrel és Wi-fi, Bluetooth, valamint infravörös támogatást is kapott. Az irányítható eszközök számát naponta növeli a cég, és remélik, hogy eljöhet a nap, amikor minden egyes eszközt ezzel a stílusos távirányítóval irányít majd a nagyérdemű.

sevenhugs-smart-remote-02

A távirányító egyébként – mint oly sok minden más is – Kickstarter programból indult, és mára már 230 dollárért cserébe mi is egy kicsit Sandlernek érezhetjük magunkat. A szomszéd és a kocsma TV-jét azonban nem fogjuk tudni lekapcsolni, ugyanis az érzékelők elengedhetetlenek a távirányító működéséhez.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább