Ezeket a játékokat várják a legtöbben 2017-ben!

Már egy hónapja benne vagyunk az új évben, és néhány idén érkező játék igazán felborzolhatja a gamer kedélyeket, és természetesen a nem annyira játszó rétegnek is kedvezhet néhányuk. Az alábbi listában az idén megjelenő – vagy már meg is jelent – leginkább várt PC, Xbox One és PS4 játékokat szedtük össze.

Resident Evil VII: Biohazard
Ezt a szériát talán senkinek sem kell bemutatni, viszont az új rész valami egészen mást hoz a megszokottnál. A játék nem kíméli a játékost, folyamatos nyomás alatt tartja, készen arra, hogy bármikor beüthet egy jumpscare, vagy hirtelen menekülőre kell fogni. A rendkívül atmoszferikus környezetet csak az ellenfelek, a több szálon futó story (döntések sorozatától függ), a hangok és maga a történet tudja tetőzni. Ha ezzel a játékkal játszunk, készüljünk fel mindenre! – Próbáltam, megéri.
Platform: PS4, Xbox One, PC
Megjelenés: Már megjelent – 2017. január 24.

For Honor
Ha szereted a közelharcot, a középkort és a többjátékos módot, ez a játék mindenképpen neked ajánlott! A játék lovagokat, vikingeket és szamurájharcosokat mérettet meg egymással, méghozzá kaotikus csatamezőkön, várostrom alatt, vagy éppen egy folyó partján, a karakterek mozgása és harcmodora pedig végképp elvarázsol, a grafikáról már nem is beszélve. A játék demója már pár ember számára elérhető, én is kipróbáltam, és azt kell mondanom, hogy egyáltalán nem egyszerű egy hús-vér ember ellen harcolni, kivédeni a támadásait és visszatámadni.
Platform: PS4, Xbox One, PC
Megjelenés: 2017. február 14.

Horizon Zero Dawn
Egy szenzációs open-world RPG, amelyben megkapunk mindent, amit szeretünk az ilyen játékokban. Remek történetet, játékmenetet, saját döntéseket, harcot, rengeteg különböző ellenfelet, taktikát, fantasztikus grafikát és a végtelen lista még folytatódik…
Az egyetlen hátulütője, hogy ez a játék bizony PS4 exkluzív, tehát más platformokon nem élvezhetjük az általa nyújtott szórakozást.
Platform: PS4
Megjelenés: 2017. február 28.

Prey
Ne aggódj, ha kihagytad a 2006-os azonos néven megjelent FPS sci-fi játékot, hiszen az Arkane Studios (Dishonored) újragondolta a játékot, és a néven kívül szinte mindent a kukába dobtak, és a gyökerektől újraépítették a játékot. Az előzetese meggyőző, csakúgy, mint a grafikája és az árnyékszerű idegen lények, amik nem kevés bajt fognak keverni a játékmenet folyamán.
Platform: PS4, Xbox One, PC
Megjelenés: 2017. május 5.

Days Gone
Ez az egyedi akció játék egy poszt-apokaliptikus open-world világban játszódik, ahol egy sokat próbált fickóval kell meglelnünk a túlélés kulcsát, miközben állatokat, zombikat és kitudja, még mit kell legyőznünk. Nagyon ígéretesnek tűnik, de sajnos a pontos megjelenése még nem ismert.
Platform: PS4
Megjelenés: 2017

Outlast 2
Egy vérbeli horror játék, ahol minden sarkon vár ránk egy jumpscare, egy elkerülendő ellenfél, vagy egy borzalmas jelenet, ami biztosan nem a nyugodt alvásunkat fogja elősegíteni. Aki ismeri a játék első részét, és esetleg tetszett is neki, annak ezt kötelező kipróbálnia.
Platform: PS4, Xbox One, PC
Megjelenés: 2017

Cyberpunk 2077
Erről a játékról nem lehet túl sokat tudni, hiszen egyetlen trailer jelent meg róla még 2013-ban, ami meglehetősen érdekes koncepciót tárt elénk egy futurisztikus világban. Ez a húzás a stúdiótól egyértelműen az egyik legjobb példája annak, ha valami túl korán kerül a nagyérdemű elé, ám ez a pár jelenet is bőven elég volt – és még több is, mint kellett volna –, hogy mindenkiben megmozgassa azt a bizonyos érdeklődési mérőt. Talán idén jön, talán nem, de reméljük, hogy jönni fog.
Platform: PS4, Xbox One, PC
Megjelenés: ???

Nyilván jogosan merül fel a kérdés, hogy miért csak akció és horror kategóriából kerültek játékok a listára, és a válasz pofonegyszerű: ezeket a játékokat várják a legtöbben. Természetesen nem csak ennyi játék ütheti a markunkat idén, hiszen vagonszám öntik elénk őket, csak győzzük válogatni.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább