Játék! Nyerj DAC szezonbérletet két személyre!

Február 4-én kezdődik a 2016/17-es idény tavaszi felének hazai összecsapásaira szóló bérletek értékesítésének a második szakasza. Az árusítás február minden szombatján folytatódik majd.

2016 decemberében kezdődött a csapatunk tavaszi hazai mérkőzéseire szóló bérletek árusítása. Karácsony előtt 660 bérlet talált gazdára.

Az értékesítés második fázisát 2017. február 4-én indítjuk.

[pro_ad_display_adzone id=”3206″]

Az árusítás ideje és helyszíne: a hónap minden szombatján (2017. február 4., február 11. és február 18.) 10:00 órától 18:00-ig, DAC Aréna 2-es számú jegypénztárában (a főbejárat forgóajtóinál); valamint az első hazai bajnoki előtti elővétel során (2017. február 22-25.).

Az árakról, az eladás feltételeiről, illetve a bérlet által nyújtott előnyökről itt olvashatnak.

Forrás: DAC

JÁTÉK: Ha szeretnél páros bérletet nyerni a DAC hazai mérkőzéseire a tavaszi idényben, nem kell mást tenned, mint lájkolni a KlikkOut-ot a Facebookon, megosztani cikkünket nyilvánosan, majd hozzászólásban megjelölni egy barátodat (@név), akivel szeretnél meccsre járni. Ezen feltételek teljesítésével automatikusan bekerülsz a versenybe. A nyereményjáték vége február 9, éjfél. A sorsolás eredményéről a Facebook oldalunkon értesítjük olvasóinkat február 10-én.

Sok sikert 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább