Mi (és mekkora) kell a nőnek?

Nőként és férfiként más bolygóról érkeztünk, más nyelvet beszélünk, más hullámhosszon rezdülünk. Ez különösen a párkapcsolataink során válik szembetűnővé: a különbségek pedig már az első fellángolástól kezdődően izgalmakat és rejtélyeket, a másik oldalon kérdőjeleket és érthetetlenséget hoznak az életünkbe.

Adunk, kapunk, kérünk, nem kapunk, elveszünk – így működünk. Ha mozgásba lendül a kémia, vágyat ébresztünk a másikban, és a mi vágyaink is aktiválódnak.

De vajon behatárolható, hogy nőként mi mindenre vágyunk egy kapcsolatban?

Vágyunk a figyelmességre, a szenvedélyre, az odaadásra, a gyengédségre, a romantikára, a hosszú beszélgetésekre, a változatosságra, a biztonságra, a szexuális harmóniára – a sort folytathatnánk kifulladásig, és valószínűleg akkor sem tudnánk mindazokat felsorolni, amik egy Vénuszlakó számára a boldog párkapcsolat alkotóelemeit képezik. A kimeríthetetlen mi kell a nőnek kategória helyett inkább foglalkozzunk azzal, amire ettől sokkal egyértelműbb választ tudunk megfogalmazni:

Mennyi kell a nőnek? Milyen nagyságrendű tételekkel legyünk a társasjáték részesei? Mekkora legyen az akkora?

A válasz egyszerű: NAGY. Attól ne engedjük alább, és ha annak csak a töredékét kapjuk, tanuljuk meg kimondani: nem elég. Miért őrizzük féltve azt a keveset, vagy az attól valamivel többet a félig működő kapcsolatainkban, olyanhoz ragaszkodva, ami nem elég jó? Talán mert kiskorunkban azt tanították, hogy értékeljük a kicsit is és mindig elégedjünk meg azzal, ami jutott – azt a kicsit pedig átvetítjük társas kapcsolatainkra?

A nagyság persze proporcionálisan legyen jelen az élet minden területén, hiszen mit számít, hogy nagy a farok, ha golyók nem járnak hozzá?

Útmutató a mennyiség adagolásához:

Kommunikáld A Nő felé, hogy kívánatosnak tartod. De ne mérsékelten, hanem teljes egészében. Attól, ha a minden apró részletekre kiterjedő verbális érzelemkinyilvánítás nem a te műfajod, még semmi sincs veszve. A szex is a kommunikáció egyik fajtája, általa kiválóan lehet egy nővel éreztetni, hogy ő különleges számodra. Kommunikálj vele gátlások nélkül a szex nyelvén, hidd el, az ösztönök nem beszélnek mellé. És mégis, ki mond nemet egy reggelbe nyúló, kiadós, odaadással, szenvedéllyel és izgalmakkal teli „konzultációra”, amely minden témát mélységesen kimerít?

Ha igazán vágysz A Nőre, vágyj rá nagyon. Ha az érintéseddel közvetíted felé az érzéseid, érintsd nagyon. Ha te akarod jelenteni A Nő biztonságát, ne állj ingoványos talajon, csak így stabilizálhatod az ő lépéseit is. A szenvedélyed ne takaréklángon spórold, ezzel megölöd benne az izzást. Legyél az élete része, de nem kicsit, hanem nagyon. A hol volt, hol nem volt mesehős nem elég jó. A félig boldogan éltek, amíg meg nem haltak sem jó ajánlat. Vagy csináld egészen, vagy inkább sehogy.

Don´t go for second best, baby…

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább