Új Depeche Mode-videó!

Kis várakozás után megjelent a Depeche Mode legújabb videója Where`s The Revolution címmel, a holland fotográfus és rendező, Anton Corbijn gondozásában.

A Where`s The Revolution egy eléggé disztópikus hangulatú videó, indusztriális környezetbe ültetve, tompa fekete-fehér színeivel és menetelő táncosaival. A klip négy év után az együttes első felvétele és hírmondója a Spiritnek, mely a Depeche Mode tizennegyedik stúdióalbuma, ami várhatóan idén, március közepén jelenik meg.

Az album tizenkét számos verziója dupla lemezes formában jön ki, a bónusz lemez, mely a Jungle Spirit Mixes nevet kapta, olyan fantasztikus remixelők munkáit hordozza majd, mint Matrixxman, vagy Kurt Uenala. Az albumhoz jár egy huszonnyolc oldalas könyv is, melyen a videóklip rendezője és fotósa, Anton Corbijn exkluzív Depeche Mode-fotói kerülnek majd.

Dave Gahan a Rolling Stone magazinnak adott nyilatkozatában közölte: a Spirit című albumunk az emberiességről szól, és a mi szerepünkről benne.

 

 

Az album megvásárolható lesz 180 grammos bakelitlemez-kiadásban is.

A Where`s The Revolution klipjének megjelenéstét követően a Depeche Mode bejelentette, hogy egy teljes évre a rajongók kezébe adják Facebook-oldalukat. Aki szeretne adminisztrátora lenni a világhírű együttes több mint 7 milliós oldalának, megteheti egy napra, ha regisztrál a takeover.depechemode.com címen. Ezt követően az együttes kiválogatja a 365 szerencsés rajongót az év minden napjára.

A Depeche Mode az új albumról így nyilatkozik: Nagyon büszkék vagyunk a legújabb felvételre és alig várjuk, hogy megoszthassuk a rajongókkal. James Forddal és az egész produkciós csapattal felvettünk egy albumot, amiről hisszük, hogy nagyon nagyot üt majd! Ahogy a hangzásában, úgy az üzenetében is!

Az album megjelenését természetesen követi egy világturné, amely keretein belül bemutatják nálunk, Szlovákiában is. Május 20-án a pozsonyi Pasienky stadionban lehetünk szem- és fültanúi a Depeche Mode legújabb csodájának!

Információkat a jegyárakról és a koncertről itt találtok!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább