Évről évre segítenek valakinek – Közeleg a III. Pakai Jótékonysági Bál!

Idén március 18-án harmadik alkalommal kerül megrendezésre Nagypakán, a kultúrházban a Pakai Jótékonysági Bál.

„A jótékonysági bál célja évről évre az, hogy segíthessünk valakinek” – szögezte le Erika Seňanová, a főszervező.

A bál belépőiből befolyt összegből két éve egy játszóteret építettek Nagypakán, tavaly pedig a súlyosan beteg Jakóczi Linda számára gyűjtöttek össze 2 ezer eurót. „Sokan segítettek ebben azzal is, hogy támogató jegyeket vásároltak. Rajta kívül 700 euróból a csukárpakai játszótéren is elhelyeztünk két új eszközt” – fejtette ki.

Idén egy kerekesszékes pakai fiatal hölgynek, Takács Ilonkának ajánlják fel a tombolából és a támogatójegyekből befolyt összeg felét, míg a másik felét Németh Tamáskának ajándékozzák, aki koraszülött volt, emiatt számos betegséggel küzd, szülei pedig nem győzik anyagilag.

„Rengeteg pénzbe kerülnek a családnak a sorozatos operációk, a rehabilitáció, ezért is szeretnénk segíteni, hogy némileg könnyítsünk a nehéz helyzetükön” – szögezte le.

A bált Nagypaka község, a helyi sportklub, valamint a tavaly alakult Nagypakáért Polgári Társulás is támogatja. A Klikk Out médiapartnerként áll mellé.

Mint az a mellékelt plakáton is látható, a belépő 20 euró, ami tartalmaz 2 vacsorát, kávét, süteményeket. A zenét a Csavargók zenekar szolgáltatja.

(-)

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább