Klikk megmondja a horoszkópod!

Hiszem, ha látom!

 


 

Kos

A legjobb fogyókúra az aranyér. Ha kevesebb az input, ritkábban jön az output. És ha kevesebb a kakkantások száma, akkor kevesebb akad az új ráncokból a pofidon. Ellenben nagyjából elképzelheted, milyenek lehetnek a háromperces tolófájdalmak. De végül is tök mindegy, hogy hol izzadsz véreset… A kondiban vagy a sloziban.

 


 

Bika

Te vagy, aki a szalagavatója után rögtön menne nyugdíjba. Mielőtt még hibáztatnád magad, megnyugtatnánk: semmi okod a pánikra, nem vagy egyedül! Ez egy teljesen normális hozzáállás. Állam bácsitól kapnád a zsebpénzt, közben meg mehetnél fürdőkre, délután öt órai partikra és kedvezményesen vásárolhatnál fájdalomcsillapítót.

 


 

Ikrek

Megpróbáltunk egy igazán pozitív előrejelzést fogalmazni neked erre a hónapra, de sajnos annyira uncsi vagy, hogy még a csillagok sem foglalkoznak veled. Egy kicsit sem. Semennyire. Sem. Így hát aztán a hivatalos verzió szerint semmi érdemleges nem vár rád. Ahhoz még sokkal többet kell gályáznod! Talán a kövi hónapban. Puszi!

 


 

Rák

A tavaszi tisztítókúrát megtarthatnád évente kétszer is, neked az is mindegy lenne. Azt se tudod, mikor melyik rendezvényen veszel éppen részt. Hagyd el a pikót és/vagy a proteinport, és viselkedj rendesen! Tök ciki, hogy izomból próbálsz menően sikeres lenni, közben amit elértél, az csak max a távirányító a kanapén.

 


 

Oroszlán

A tündi-bündi segg- és egyéb szelfik ugyan megmozgatják a népesség hígabbik felét, de az értelmesebbjét nem ezzel fogod magad köré gyűjteni. Pedig jól jönne még néhány jó szponzor, ugyebár… Egymást követően vagy egymás mellett párhuzamosan, neked az is mindegy, csak a színvonal meglegyen… Szomorú Dislike.

 


 

Szűz

Vannak azok a giccses dolgok, amiket mindenki magáénak tudhat. Ilyen például egy kényelmes, de cikis alsó; egy zokni, amiben az egyébként nem gázos lábad bebüdösödik, és a február 14-ei romcsizás. Hiszen ez majdnem ugyanolyan, mint egy utó-pót-afterkarácsony. Egy apró figyelmesség, vacsi és jutalomszex. Ezt kihagyni?!

 


 

Mérleg

A rokonaid szeretetből, a barátaid érdekből (hogy te fizesd  szombat esti bulicechet), a kollégáid meg érdektelenségből nem mondják a szemedbe… de mi igen! Rád fér egy komplett generális fazonigazítás (fent és lent egyaránt). Ha fordítasz egy kis időt a magad rendbeszedésére, a balszerencse is elkerül!

 


 

Skorpió

Neked nem újkeletű dolog, hogy nem akarsz egy saját nyálzó bébit otthonra, de ezt anyádék nem hajlandóak puszta tényként kezelni. Az örökös acélos, unszolásos haditerv sem kecsegtet eredménnyel. Pedig mondd meg nekik: kétezer-tizenhetet írunk. Nem kell mindenkinek szaporodnia. Legfőképp neked nem.

 


 

Nyilas

Nem vagy toppon, pedig semmi okod sem lenne a panaszkodásra. Ugyan csupán a saját vágyálmaidat nem tudod teljesíteni, pedig ha megpróbálnál lencsét cserélni a szemüvegedben, sok minden kivilágosodna előtted… Ne légy már ilyen olcsó nyugati, ilyen semmilyen, ilyen légből kapott neo-divatpesszimista!!!

 


 

Bak

Az egyetlen izgalom az életedben a heti nyolc NSIC-rész. A kriminológia ősanyjának tekinted magadat, közben ha csúnyán rád szól az upratovacska, hogy leszel szíves nem összegyalogolni a felmosását, rögtön fedezékbe ugrasz. Neked felesleges önvédelmi kurzra járnod, az elsajátított tudást úgy sem tudod hasznosítani.

 


 

Vízöntő

Ugyan, nem te leszel a következő Da Vinci, de egy év alatt ennyi dohodás szerződést aláírni csak kevesen tudnak… Most kéne megpróbálnod kibogozni azt az ördöglakatot a fiókodban, ami már ősidők óta a mélyén hever. Ugye, már azt se tudod, kitől kaptad?! Cuppanj rá a témára, hiszen egy állandó munkahely neked úgyis kínzás.

 


 

Halak

Minél több időd lenne önnönmagadra, annál kevesebbet töltesz. Pocsék dolog a csóróság, de a lepukkantság még inkább. Attól, hogy épp fogadhoz kell verned a garast, még nem jelenti azt, hogy tohonyának is kell lened. Mi több…! Hisz’ tudod: amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Mert ez a karma dolog nem marhaság.

 


 

A fiktív horoszkóp megjelent a Klikk Out 2017/02. számában.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább