Íme, a saját tavaszi outfitem!

Nem tudom, ki hogyan van vele, de én már alig várom, hogy megérkezzen hozzánk a tavasz! Olyankor sokkal szívesebben nyúlok a színes ruhadarabokhoz, az élénkebb színű rúzshoz, a világos kiegészítőkhöz, a virágmintához, mindenhez, ami vidám és tavaszi. : )

El is kezdtem hát nézelődni, vajon milyen új ruhadarabokat kellene beszereznem. Hiszen nekünk, nőknek, mi más is juthatna eszünkbe a jó időről, mint a vásárlás? : )

Bár nem igazán rajongom a rózsaszínért, most mégis egy csupa világos, púderrózsaszín összeállításra esett a választásom.

Egy viszonylag lenge, gombos, övvel ellátott ruhát néztem ki magamnak.

De persze ha már új ruha, akkor egy új cipőre is szükség van. A ruha színéhez igazítva egy szép, halvány rózsaszín, magassarkú mellett döntöttem.

A sok válogatás közben rábukkantam egy nagyon csini táskára is, gondoltam, azt is hozzádobom az új outfit-tervemhez.

Ezek után viszont kezdtem eltűnődni azon, vajon milyen kiegészítőt fogok viselni az antirózsaszín készletemből. : ) Nem gondolkodtam sokat, szinte azonnal elkezdtem valami új után kutatni. Rá is találtam egy számomra nagyon tetszetős, csupa virágos nyakláncra.

Ezzel, azt hiszem, kerek lett az „új tavaszi összeállításom”. Most már csak a nyakamba kell vennem a várost, hogy beszerezzem a kinézett darabokat.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább