Így ne veszítsd el a dolgaidat

Rengeteg ember veszíti el naponta a fontos dolgait, legyen az akár pénztárca, akár a kocsija. Főleg nagyvárosokban fordul elő, hogy leparkoljuk a kocsinkat, bemegyünk vásárolni, de amire kijövünk, már nem tudjuk, pontosan hol is hagytuk az autónkat. Ilyenkor általában nekiállunk keresgélni, közben nyomkodni a kocsikulcsot, hátha valahol megszólal a riasztó, vagy meglátjuk a felvillanó fényeket.

Ennek elkerülésére találták fel a TrackR Bravo nevű kis eszközt, ami lehetővé teszi, hogy egy mobil appon keresztül megtaláljuk azt. Úgy működik, mint egy GPS adó, viszont sokkal olcsóbb, mint gondolnánk és nagyjából egy pénzérme méretével bír.

A felhasználói értékelések szerint pontos és megbízható, és az alkalmazással sem kell bajlódni. Csak hagyjuk a kocsinkban, a tárcánkban vagy akár a kutyánk nyakörvén, és ha valamelyiknek nyoma vész, egyszerűen meg tudjuk találni, akárhol is legyen.

Az eszköz négyféle színben kapható, de már nem sokáig, ugyanis vészesen gyorsan elkapkodják az emberek ezt az egyszerű és nagyszerű kütyüt.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább