Best of – Nemcsak ételt, de életet adnak!

Egy salátázóról hajlamosak lehetünk úgy gondolkodni, mint ami tinédzserek és fogyni kívánó hölgyek számára lehet vonzó délutánonként. Mert menő és trendi. Persze ezzel nem tévedünk, ám csak egy soványka szeletét látjuk a valóságnak. Egy modern salátázó számára, mint amilyen Best of, ez legfeljebb elégséges cél. Ők ennél jóval magasabbra helyezték a lécet.

 


 

Konyhamesék

A mai naptól különleges, egészséges recepteket mutatunk be hétről hétre minden kedden a Best of ajánlásával! Az első receptet ma délután olvashatjátok oldalunkon.

Keressétek!

 


 

A Best of salátázó 2015 novemberében alakult Dunaszerdahelyen, egy évvel később, tavaly novemberben pedig a Fő utca és a Galántai út kereszteződésénél, a nagy körforgalom mellett nyitották meg új, beülős éttermüket. A kellemes és fiatalos környezet vonzza a látogatókat, az étterem pedig hamarosan terasszal bővül azok számára, akik a friss levegőn szeretnék elfogyasztani a perceken belül felszolgált ételt.

A változatos és izgalmas összetételű salátákon kívül hasonlóan gazdag és tartalmas melegszendvicseket, friss és besütött bagetteket, valamint desszerteket, köztük glutén-, laktóz- és cukormentes édességeket is kínálnak, emellett a vendégek finom, házi limonádékból és ütős smoothie-kból válogathatnak.

„Az egészséges vonalat képviseljük” – árulta el Sátor Tibor, a Best of salátázó társtulajdonosa. Maga az étterem ugyanakkor tulajdonképpen „csak” egy reprezentációs helyisége annak, az egészséges életmódon alapuló szellemiségnek, amelyet a Best of csapata képvisel és igyekszik meghonosítani.

Sátor Tibor, Gróf Évi és Fecske Hajnalka egy hónappal ezelőtt indította el a Best of Lifestyle Clubot.

„Öt hölgynek a fogyás terén saját maga elé kitűzött célt segítünk megvalósítani. Egy hónapig a hét minden napján biztosítjuk számukra az ételt, emellett hetente három edzést. Szeretnénk, hogy elérjék, amit akarnak, és el is fogják. Ezzel tulajdonképpen irányt mutatunk nekik egy új élethez, annak első hónapjában pedig asszisztálunk” – magyarázta Tibor.

A klub és a program célja, hogy másokat is ösztönözzön, hogy az étrenddel kapcsolatos hétköznapi berögződéseiket elhagyva egy másik vágányra terelje az embereket, tudatosabbá és fenntarthatóvá téve természetes szükségletük kielégítését.

„Sokan nem foglalkoznak az egészségükkel, és azt fogyasztják, amihez a legegyszerűbben jutnak hozzá. Ezért is találtunk ki egy napi fit menüt, reggelivel, tízóraival, ebéddel, uzsonnával, vacsorával. Ezt férfiakra és nőkre, illetve az ő céljaiknak megfelelően személyre tudjuk szabni. Aki nem akar vagy nincs ideje főzni, előző nap megrendeli, másnap pedig készen megkapja. Egy ilyen menü mindent tartalmaz, amit egy ember egészséges étrendjének tartalmaznia kell” – folytatja Tibor.

Az illető először megkapja a reggelit és a tízórait, majd frissen és melegen szállítja számára egy futár az ebédet, együtt az uzsonnával és a vacsorával.

Nem az a cél, hogy kizárólag túlsúlyosakat, vagy magukkal elégedetleneket fogyasszanak le, hanem grammra pontosan kiállítanak egy menüt bárki számára, aki egészségesebben szeretne élni.

„Egy kérdőívet kitöltve osztják meg velünk a napi rutinjaikat, hogy mit és hogyan dolgoznak, milyenek a méreteik, és mik a céljaik a menüvel. Van, aki két kilótól szeretne megszabadulni, de van, aki harminctól, és van, aki kizárólag erősödni akar” – szögezi le.

 


 

Elérhetőségek:

Cím: Galántai út 1. / Galantská cesta 1. (a nagy körforgalom mellett)

Fb: Best of Salads & More

Tel.: 0944 024 456

 


 

Míg azon gondolkozol, hogy mikor váltasz életmódot a Best of ajánlásai alapján, kóstold végig például salátás kínálatukat, köztük a specialitásukat, a jégsalátát és kevert salátát, avokádót és mangót, uborkát, parmezánt és magokat tartalmazó Best of salátát; a dinnyéset sárgadinnyével, Serrano sonkával és rukkolával, vagy épp a körtéset jégsalátával, Schwarzwald sonkával, bébispenóttal és pisztáciával.

Választhatsz tömérdek bagett és szendvics közül, az egészet pedig koronázd meg valamely ízletes smoothie-val vagy egy adag tápiókapudinggal, ami ugyancsak kapható a Best of-ban.

Jó étvágyat és egészséges létvágyat!

(x)

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább