Készül Dreeko új videoklipje! (Interjú)

Csiri és Dreeko, azaz a szerdahelyi raptestvérek egy hatalmas videóval készülnek, ami elmondásuk szerint az eddigi legjobb lesz mind közül! 

Bertók Alant (Dreeko) és Bertók Rolandot (Csiri) nem kell bemutatni, nagyon is humoros, szerdahelyi témájú videóikkal szanaszét pörgették a Youtube-csatornájukat, mára minden klip igazi klasszissá vált.

A Karácsonyi videó nézettsége ma már 35 000 körül jár, a legnézettebb videójuk pedig a Kidobók Réme, amely már majdnem elérte a 100 000 megtekintést!

Gyakran találkozom ismerősökkel, akik Dreeko-számokat dúdolnak, énekelnek, vagy éppen idéznek Dreekóék szlengjéből. Természetesen a videók sikereihez nagyban hozzájárul egy csapat; gyakran látunk visszatérő arcokat, rappeket és vokálokat, például Joey-tól, Deekay-től vagy Duncsótól és a baráti társaság többi tagjától.

 


 

Tavaly szeptemberi interjúnk Dreekóval és Csirivel:

Egy dolgod van: Nyomatod a Stílt!

 


 

Ez idáig a videókat maguknak forgatták limitált felszereléssel, de a legújabb videóhoz már csatlakozott a Klikk Out magazin videós és fotós csapata is. A hétvégén a dunaszerdahelyi Vegas klubban forgattuk a klipet. Összejött egy szuper csapat, volt füst, kártya, zseton, biliárd, pénz, lövés és rengeteg nevetés.

Jojo Samek felvételei a forgatásról

Jómagam is részese lehettem a videó születésének, hál’ istennek, egy jó szerep is jutott nekem, alig várom a végeredményt! Forgatás után kérdeztem párat a Bertók-testvérektől az új klippel kapcsolatban.

Ebben az évben ez az első videóklipetek. Hogy érzitek, robban majd akkorát, mint az eddigi klipek?

Akiknek tetszettek az eddigi stílek, azok meg lesznek elégedve. Ezt garantáljuk, eccsó!

A videó anyaga a megjelenéséig titkos, vagy már mondhattok róla pár szót?

Annyit elárulok, hogy ebben a videóban a Csirivel két maffiózót alakítunk. A többi legyen meglepetés!

Mi inspirált titeket a klip elkészítésénél?

A 90-es évekbeli Dunaszerdahely ihlette az egészet, mikor a városunkat csak úgy emlegették, hogy az alvilág egyik központja.

Melyek a fontos tényezők számotokra egy klipforgatásnál?

A legfontosabb, hogy ha végig nézi valaki egy klipünket, legyen tőle jobb napja, függetlenül attól, hogy a dal miről szól.

Szóval, ha sötétebb, vagy szomorúbb témát is választunk, még akkor se húzzuk le az embereket. Depressziót hozni valakire nem nehéz, de energiát adni az embereknek, az az igazi kihívás!

Mi volt a forgatás legjobb része és mi volt a legrosszabb?

A legjobb része az volt, hogy mindenki nagyon jól szórakozott alatta. Rossz részt nem tudunk említeni, mivel mindenki nagyon jól állt hozzá, és rendkívül segítőkészek voltak az emberek, ezért gördülékenyen ment minden. Ez volt eddig a legjobb forgatásunk.

Milyen hosszú a folyamat, amíg ötletből videoklip lesz?

Erre nehéz válaszolni, mert nagyon sok mindentől függ. Össze kell szedni a szereplőket, a munkatársakat, találni kell egy jó helyszínt és a kellékeket is be kell szerezni. Minimum 2-3 hónap.

Vasárnap forgattátok a klipet, mikorra várható a megjelenése?

A felvétel feldolgozásra kerül, majd ha minden jól megy, akkor a végeredmény április közepére várható.

Terveztek kislemezt, vagy albumot megjelentetni ebben az évben?

Jelenleg nincs tervben egyik sem, de

szeretnénk, ha majd sikerülne összehozni egy lemezszerződést, és akkor nekiállunk egy igazi, hamisíthatatlan, szerdahelyi albumnak.

 


 

Legutóbb itt írtunk róluk:

Tél van níma

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább