Hol bulizzunk a hosszú hétvégén?

 

Közeleg a hosszú húsvéti hétvége, ennek köszönhetően zenés eseményből lesz bőven. Lesz itt reggae, dub, rock, techno. Hogy hová menj lazítani? Azt az itt felsorolt események közül kiválaszthatod.

 

 

Csütörtök este:


 

Nu Spirit Club, Pozsony: Daedelus LIVE

 

Ma este fővárosunkban egy nem mindennapi esemény kezdi meg a húsvéti partysorozatot, ugyanis a világhírű Ninja Tune Records fenegyereke, Daedelus látogat el hozzánk egyenesen Los Angelesből.

Különleges és egyedi élő produkciója olyan hazai fellépők neveivel lett felspannolva, mint FVLCRVM, Jimmy Pé, vagy Petijee. Az eseményt megtekintheted ITT.

 

Daedelus (USA) Boiler Room-videója:

 

Péntek este:


 

Soul Hunter Music Club, Dunaszerdahely: Raf-II & SzuperZöld koncert

 

Aki szereti a rockzenét, és pénteken akar zúzni egyet, megteheti a Soul Hunterben. A Raf-II neve garancia a jó bulira!

Ámbátor személyes kedvencem, a SzuperZöld koncertje sem eldobni való, véleményem szerint a hétvége legjobb dolga lesz. Az eseményre feliratkozhatsz ITT.

Szuperzöld (SK):


 

NFG klub, Dunaszerdahely: Fly Everything 3.

 

Nichola.Noa hazalátogat Angliából és DJ Márióval együtt újra megtartják a Fly Everything nevű elektronikus zenei eseményt az NFG-ben pénteken.

A vendég most a magyarországi technós páros, a Lakvaba lesz. Ami biztos, hogy a szuper hang és fénytechnika mellett minőségi DJ szettekre számíthat a klubba látogató közönség. Az eseményt megtalálod ITT.

 

Lakvaba (HUN):


 

Rév Klub, Komárom: Komunity vol. II.

 

A komáromi City Reboot és a Csináld Magad mozgalom közös projektje a KomUnity, ahol reggae és dub session zenék szólnak majd élőben és lemezről.

A KomUnity party második epizódján Gonsofus élő zenés fellépése mellett jönnek a Tilos rádió DJ-i, Dr. Analóg és Selecta Áfonya, a hazai szupport pedig Arim lesz a Csináld Magad mozgalomtól. Az eseményről több infót ITT olvashatsz.

 

Gonsofus (SK):

 

Szombat este:


 

Nu Spirit Club, Pozsony: Acidisco

 

A pozsonyi klub szombat este is készül egy elektronikus zenei eseménnyel, Acidisco névvel. Az esemény fő témái az acid house és techno zenei zsánerek lesznek. Az est házigazdája a régi motoros DJ, Gambo lesz, vendégül látja a dunaszerdahelyi dj-párost (minket), a PLUSplus-t, a fenti színpadon pedig disco és funk szól majd, a MoonBase Patel Disco dj-páros bakelitlemezeiről. Az eseményt megtalálod ITT.

 

A PLUSplus legfrissebb DJ-szettje:

https://soundcloud.com/warmuptheory/bwt074-with-plusplus-march-2017


 

Soul Hunter Music Club, Dunaszerdahely: Depresszió, Kés Hegye turné

 

A Depresszió zenekar elmondása szerint szombaton egy alapos tombolás várható a Soul Hunter falai közt. A turné keretein belül fellép még az Anima és a Kies. Az koncert telt házas lesz, ez már most biztos. Az eseményt megtalálod ITT

 

Depresszió (HUN)

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább