Felvidék Szépe: Minden lány megtalálhatja helyét a divat- és szépségszakmában

 

Kiss Kósa Annamária, a Felvidék Szépe 2017 főszervezője számol be az egész folyamatról.

 

Kezdet


 

Novemberben a szakmai zsűri kiválasztott 16 elődöntős lányt, akik januárban, februárban összpontosításokon vettek részt. Az alversenyeken bizonyítottak, és márciusra összeállt a 12 fős döntős csapat.

 

Rapács Gréta és Kurucz Klaudia az International Fashion Night-on

 

Felkészülés


 

Fél év hosszú idő, gondolhatnánk, de ez nézőpont kérdése. Ha a lányok felkészülését vesszük alapul, némelyiküknek talán kevés is. Rengeteg gyakorló feladatot kell teljesíteniük, és augusztusig még kemény munka vár rájuk. Itt nemcsak a külsőre, a tökéletes alakra, hajra, bőrre gondolok, hanem sokkal fontosabb a lelki, a mentális felkészülés. Hiszen nem mindennapi feladatot kell ellátnia a királynőnek 1 éven keresztül. Képviselnie kell önmagát, a Felvidéket, és lesznek helyzetek, ahol egész Szlovákiát is. Fontos, hogy megtanítsuk a lányokkal, hogyan kezeljék a hírnevet, hogyan nyilatkozzanak, mikor mit közöljenek a médiafelületeken. A királynőnek és lányainknak minden téren példát kell mutatniuk. Fő célkitűzésünk segíteni, ahol csak tudunk. Legyen az egy szervezet, iskola vagy magánszemély.

 

Mostanáig elért eredményeink


 

Az idei verseny felépítése és előkészületei eltérnek az eddigi FSZ-versenytől. Sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a lányok érvényesülésére. Kemény szervezői háttér áll nemcsak a döntő megszervezése, hanem a lányaink menedzselése mögött is. A felvidéki lányok szépsége egyre távolabb elér, és egyre több felkérést kapnak. Azt szeretnénk elérni, hogy ne csak a helyezettek tudjanak érvényesülni, hanem mind a 12 döntős lány megtalálja a helyét a divat- és szépségszakmában.

 

Kurucz Klaudia és Zácik Niki a Pozsonyi Divatnapokon

 

Kezdeném Szvorák Lillával, aki megjárta Párizst egy táskacég reklámarcaként, készült róla fotósorozat egy norvég-magyar fogtechnikai cég reklámanyagába. Több ruhamárka fotózásán is részt vett, és nemsokára egy reklámfilmben is szerepelni fog.

Babos Kitti szintén nemrég jött haza Párizsból, ahol fotózáson és divatbemutatón vett részt. Hazai újság címlapján mosolyog, és készül a következő külföldi munkájára.

Kurucz Klaudia több neves divatbemutató kifutóján is megfordult, valamint egy magyarországi ruhamárka fotózásán is részt vett.

Kiss Enikőt szintén nagyon szeretik a fotósok. Hazai esküvős anyagban szerepelt és budapesti fotózáson vett részt.

Zácik Niki kifutói karrierjét építgeti, mellette jótékonysági gálát szervez.

Mikó Rita egy érdekes, varázslatos videóban szerepelt Nikivel és több fotós megkeresése is volt.

A többi lányunk is számos tévés, rádiós szereplésen van túl, és az iskola, munka mellett időt, energiát nem sajnálva teljesítik a rájuk szabott feladatokat.

 

Terveink


 

Nem egész 4 hónap múlva döntő, augusztus 11-én kiderül, kinek a fejére kerül a korona, de addig a koreográfia elsajátítása mellett több fotózás és kisfilm készítése is vár a lányokra. Továbbá bikinis fotózás, imázsfilmek készítése, kampányvideók forgatása, divatbemutatók és még sorolhatnám. Csoportosan több rendezvényre is ellátogatunk, nyári fesztiválokon veszünk részt, és augusztus 5-én összeköltözünk, hogy felkészüljünk a nagyszabású gálára. De erről majd később. 🙂

Nagyon örülünk, hogy lányainknak ennyi lehetőséget tudunk biztosítani és buzdítom a hazai cégeket is, hogy keressenek fel bátran, vigyük gyönyörű lányaink hírét szerte a világba.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább