Tündöklő koszorúslányruhák

 

Nemrégiben már szó volt a szebbnél szebb menyasszonyi ruhákról. De ha egy igazi álomesküvőről beszélünk, nem szabad megfeledkeznünk a koszorúslányok tökéletes öltözetéről sem!

 

Ennek kiválasztása nem csupán a nyoszolyólánynak, de a menyasszonynak is nagy fejtörést okoz. Hiszen nem lehet ez egy akármilyen darab! Passzolnia kell az esküvő stílusához, színvilágához, s nem utolsó sorban a viselőjéhez. A választásnál akkor a legnehezebb a dolgunk, ha az ifjú ara úgy dönt, szeretné, ha az összes lány egyforma ruhában jelenne meg. Egyetlen nőnek is nehéz megtalálnia azt a ruhát, mely egyenesen neki van kitalálva, de ha egyszerre több személyiségnek kell ugyanolyat választani, készüljünk fel rá, hogy nem lesz egy egyszerű menet! J Mindenkinek más szín, más forma, sőt, lehet, hogy teljesen más stílus áll jól. Ezért fontos, hogy együtt leüljenek, s megbeszéljék, kinek mi az elképzelése. Hosszas „tárgyalás” után minden bizonnyal megszületik az a darab, melyben mindannyian tündökölni fognak.

Annak érdekében, hogy kicsit megkönnyítsük a leendő koszorúslányok dolgát, összeválogattunk néhány, ebben az évben kifejezetten divatos, trendi ruhadarabot. Nézzük hát a felhozatalt! 🙂

1.

 

Ahogyan a menyasszonyi ruhák esetében, úgy a nyoszolyólányokénál is hódít az egyedi, különleges hátkivágás, mely leváltja a mélyen dekoltált ruhákat. Sokkal elegánsabb, különlegesebb megjelenést biztosít.

 


 

2.

 

Ha karcsú lányokra keresünk ruhát, bátran nyúljunk a testhez simuló darabokhoz. Kiemelik a hölgyek alakját. Ezekből számos fajtát találunk, lehet akár szatén, csillogó, sőt, kombinálhatjuk csipkével is.

 

 

 

 

 

 


 

3.

 

A lista élén állnak a könnyed, légies darabok is. Púderszínnel kombinálva kifejezetten romantikus hatást keltenek. Szinte minden testalkatra passzol, csak meg kell találnunk a legmegfelelőbb árnyalatot.

 

 

 

 

 


 

4.

 

Ha rövid ruhában gondolkodunk, tökéletes és mutatós lehet a tüllszoknya. Bár nem minden egyéniség érzi a magáénak, ha kicsit bohókás lányok öltik magukra, garantált a siker!

 

 

 

 

 

 


 

5.


 

Végül, de nem utolsó sorban, még mindig trendi a pánt nélküli ruha. Bár nem biztos, hogy a legkényelmesebb választás, mégis igazán csinos darabokat találunk köztük.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább