A Boiler Room tudja, mit csináltál az éjjel!

 

A nagy sikerű budapesti Boiler Room után több mindenkinek ismerős lehet a híres videócsatorna. 2010-es fennállása óta sorozatban közvetíti és archiválja az értékes koncertfelvételeket, DJ-szetteket, különleges és egyedi kooperációkat, a kísérleti zenéktől egészen a Venga Boys-ig.

 

 

Némelyik videó, mint Solomun Tulumban felvett szettje 23 milliós nézettséggel virít a Boiler Room YouTube-csatornáján. Sven Väth berlini szettje ugyancsak az egyik legjobbnak számít.

A videók (amelyekből mára már van vagy 6000) állandó körforgásban vannak, a zenés eseményeket világszerte boileres videókkal reklámozzák, szóval abszolúte fénykorát éli a zene-videócsatorna.

 

 

A kamerák általában szemből veszik a DJ-ket, zenekarokat, a mögöttük táncoló tömegben pedig születnek Hollywoodba illő jelenetek, emóciók, félretáncolások, erős lánykérések… Vannak, akik nemcsak megnézik az összes videót, hanem megtalálják a legviccesebb szituációkat, csokorba gyűjtik, majd megosztják velünk.

Az Electronic Beats új kedvenc YouTube-csatornája lett a People Of Bolier Room, ahonnan mutatnék pár érdekes videót:

 

 


 

 


 

 


 

Szeretném még a figyelmetekbe ajánlani a brkwydln tumblr oldalát, ahol van egy tartalmas GIF-kollekció ezekből a zenés történésekből. A cikkünk címe az ő mottójuk:

„Boiler Room knows, what you did last night!”

 


 

 


 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább