Hogyan néznek ki 2017 trendi frizurái? Mutatjuk!

 

Az idei év hajtrendjéről Bajcsy Szimonetta fodrásznő véleményét kértük ki, aki bevezetett minket a divatos színek és stílusok világába. A Felvidék Szépe idei döntőse, Husvéth Kata is elárulta, hogyan viseli szőke fürtjeit a mindennapokon, s kedvenc alkalmi hajviseletébe is beavatott minket.

 

Tavaszi-nyári hajszíntrendek


 

Idén bármilyen színben is gondolkozunk hajunkat illetően, csak bátran változtassunk, mivel semmit sem ronthatunk el vele. Az idei év trendje ugyanis eléggé széleskörű. A természetesség híveinek figyelmébe az abszolút favoritot, a szőke és a barna kombinációját ajánlom. Bármilyen technikát is választunk, lényege a természetes színek használatán alapszik.

A 2017-es év egyik legkülönlegesebb színe, amelyet imádni fogunk, a karamellszín, mely bármilyen bőr és szemtípushoz passzol, legyen az karamellszőke vagy sötétkaramell.

Ha a sötétebb színeket kedveljük, bátran vállaljuk be a csokoládébarnát! Amennyiben eredeti hajszínünk szőke, akkor sem kell elkeserednünk, hiszen hatalmas színválasztékból válogathatunk. Legyen szó babaszőkéről, mint kislánykorunkban, vagy mézszőke hajszínről.

 

 

Az extrémebb típusok is megtalálják a maguknak valót az idei trend között, hiszen kifejezetten divatos a szinte fehérszőke, vagy az eperszőke hajszín. Sőt, ne féljünk a még ezeknél is extrémebb színektől se! Gondolok itt a lilára, kékre, rózsaszínre. 2017-ben az egyik legextrémebb hajszín a Granny, amit az idei év legmeghatározóbb trendje közé választottak. Számtalan tónusa van, így mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet.

A másik nagy kedvencünk lesz még a burgundi, mely a vörös és lila tökéletes keveréke. Szinte bármilyen bőrtípushoz illik, hiszen erős kontrasztot ad.

Idén is hódítanak továbbá a festéstechnikák, mint például az ombre és a balayage. Ezek töretlen népszerűségük titka, hogy a természetes hatás mellett gyönyörű átmeneteket lehet képezni általuk a hajon, fejtette ki Szimonetta.

 

 

2017-es frizuratrendek


 

Az utóbbi időben hatalmas sikereket érnek el a rövid és félhosszú frizurák. De ne csüggedjünk, egy frissítő vágáson kívül nem kell megválnunk hajunk hosszától. Az idei szezon egyik nagy visszatérője az egyenesre vágott haj középválasztékkal. Hogy hogyan is viselhetjük igazán trendin hosszú hajunkat? Alkalmazzunk szögletes hullámokat, fonott kontyokat vagy magasra tűzött lófarkat. A bevállalós hölgyeknek ajánlom még az idei szezon egyik slágerét, a vizes hatású frizurát, melyhez nem kell más, mint egy vizes hatású gél, és máris azt az érzést kelthetjük, hogy épp most másztunk ki a medencéből.

A középhosszú hajnál még mindig divat a long bob fazon, mely bármilyen arctípushoz passzol. Párosítsd laza tengerpartot idéző hullámokkal és garantáltan nem maradnak el a dicsérő pillantások! De a rövid, tömött bob frizurát is bátran választhatjuk, ha ovális vagy hosszúkás arcformával rendelkezünk. Ha viszont a vágás terén is szeretnénk valami igazán különlegeset, akkor a pixie a nekünk való frizura. Vigyázat, ezt a frizurát tudni kell viselni, és ajánlott valamilyen nem hétköznapi színnel kombinálni – látott el minket jó tanáccsal a fodrásznő.

 

 

Husvéth Kata, az idei Felvidék Szépe szépségverseny döntőse a szőke fürtöket részesíti előnyben. A sötét színeket nem érzi magáénak, bár a most divatos ősz hatású hajkorona is elnyerte tetszését, elmondása szerint sosem próbálná ki saját magán. „Úgy gondolom, hogy ehhez egyedi stílusra is szükség van. Nem elég a legújabb divat szerint befestetnünk hajunkat, az annak megfelelő megjelenés is fontos” – hangsúlyozta. Haja eredetileg göndör, ám ahogy egyre hosszabb lett, kezdett átmenetet képezni az egyenes és a göndör között, amivel Kata nem volt megelégedve, ezért keratinos hajegyenesítéshez folyamodott.

A hosszú haj híve, ugyanis úgy véli, ez nőiességet sugároz. A hétköznapokon kedvenc hajviselete a természetesen vállára omló frizura. Ezen túl kedveli a laza loknikat, s ritkán a magasra tűzött copf is előkerül. Ha valamilyen eseményre, bálba, születésnapra, esküvőre készül, elengedhetetlen számára, hogy szakemberre bízza frizurája elkészítését. A kedvence a hullámos, a tűzött kontyokat nem kedveli. Kata az otthoni hajápolására különös hangsúlyt fektet, minden hajmosás hajpakolással párosul, így ez a folyamat esetében akár másfél óráig is eltart.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább