PROGRAMOK: Egy délután Palya Beával, majd este némi blues és rock!

 

Öt keményen ledolgozott nap után pihenésképpen érdemes kiruccanni a természetbe, vagy egy zenés délutánra, illetve akár egy esti koncertre. Május harmadik hétvégéjére szedtem össze pár eseményt, ahol hallhatsz blues, rock, folk meg világzenét.

 

 

Péntek este:


 

Tavaszi vásár, Somorja: The Butchers-koncert

 

Elkezdődött Somorján a tavaszi vásár, péntek estére, az erős pecsenye- és sörfelhozatal mellé egy decens koncertet szerveztek. A The Butchers zenekart, azaz a Húshegyi fivéreket, Husit és Johnnyt kérték fel az este 19:30-kor kezdődő koncertre. A srácok blues-rock stílusú zenét nyomnak élőben, hihetetlen energiával, érdemes meghallgatni. Megannyi zenét találsz YouTubecsatornájukon, de mindenekelőtt hallgasd meg az I Don`t Wanna Cry For You c. számukat.

 

 

///

 

Szombat este:


 

Harmadik Vovo Land Family Days – Palya Bea-koncert

 

Egy abszolút családi porgram Dunaszerdahely gyermekországában, a Vovo Land-ben. Az egész napos programok után este hétkor Palya Bea altató koncertet ad, szóval ez lehet a legjobb opció a család és a zene összekapcsolására. Az eseményről bővebb infót itt találsz.

 

 

 

 


 

Soul Hunter Music Club – Break It Down, Bada Bing, Mind The Gap, Limp Bizkit Revival koncert

 

 

 

Atom éjjelezés a Soulban, Dunaszerdahelyen. A szombat esti nu-metal, rock és hiphop élő koncerten fellép a dunaszerdahelyi Bada Bing, a Limp Bizkit zenéit játszó és a legendás banda előtt tisztelgő Limp Bizkit Revival, a pozsonyi Break It Down és a Mind The Gap. Az eseményről többet itt találsz.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább