Táskából sosem elég!

A női táska kifejezés hallatán, sokan a fejünket fogjuk, főleg a férfi társaink. Azonnal egy feneketlen darab jut az eszünkbe, amiben szinte minden megtalálható, azonban türelem kell hozzá, hogy bármit is előhalásszunk belőle. 🙂 De valljuk be, mi így imádjuk! Hiszen ki tudja, mikor lesz szükségünk tűre, cérnára, szájfényre, esernyőre és még sorolhatnánk… 🙂 Persze, vannak, akik a kisebb, visszafogottabb darabokat kedvelik, amiben csak a pénztárca, mobiltelefon és a kulcscsomó fér el. (Címlapfotó: Horen)

Szerencsére a divat megálmodói mindenkire gondoltak, így mindegy, mely csoportba tartozunk, megtaláljuk a kedvünkre valót.

A táskák igazán jó kiegészítői öltözékünknek. Hiszen nem csupán az ékszer és a cipő dobja fel outfitünket, hanem a kezünkben tartott táska is. Nézzünk néhány jellegzetes darabot, amivel idén nyáron biztosan nem fogunk mellé!

Egészen kicsi, vállra akasztható – divatos, csinos és kényelmes a viselete. Bele a legfontosabb holmikkal és már indulhatunk is!

Az úgynevezett feneketlen zsák – azoknak, akik biztosra akarnak menni, hogy szükség esetén bármit elő tudnak húzni a táskájukból.

Borítéktáska – igazán kellemes, finom, elegáns megjelenést biztosít. Viselésekor figyeljünk oda, hogy öltözékünk is hasonló stílusú legyen.

Batyu – idén a divatkedvelők nagy kedvence a batyu formájú táska. Hordhatjuk a kezünkben és a vállunkon egyaránt, mindenképp trendik leszünk vele!

Hátizsák – bizony, az új divatban megjelennek a hátitáskák is. A megszokott sportos mellett, ma már elegánsabb stílusban is megtalálhatók.

A témával kapcsolatban felkerestük Kiss Enikőt, a Felvidék Szépe idei döntős lányát. Kíváncsiak voltunk, Enikő vajon melyik csoportba tartozik.

„A nők többsége odavan a táskákért. Legyenek különböző formájúak, méretűek, ez az a kiegészítő, amit úgy variálhatunk az öltözékünkhöz, hogy közben hasznos is legyen, és a legfontosabb dolgainkat magunkkal hordhassuk.

Enikő a kisebb darabokat részesíti előnyben

Én a kisebb táskákat részesítem előnyben, ami kényelmes, és nem foglal sok helyet. Épp, hogy a pénztárcám és a telefonom belefér. Akár buliba készülök (ilyenkor azért a parfümöt és a szájfényt nem hagyom ki), akár csak egy sétára a városba.

Személy szerint valójában csak hírből ismerem azt, hogy egy nő táskájában minden megtalálható,

ugyanis én az a fajta vagyok, aki a nap folyamán egyszer felviszi a sminket az arcára, utána már nem igazán foglalkozik ezzel, pláne most, a nyári időszakban, mikor a bőrünk izzad, és muszáj fellélegeznie a különböző kémiai vegyszerektől, kozmetikumoktól.

Ha nyár, akkor véleményem szerint mindenképp érdemes beszerezni egy strandtáskát.

Ma már szinte akármilyen, stílusunkhoz megfelelő, egyedi darabot találhatunk. Nekem a rikítós, színes darabok jönnek be.

Szerintem jó, ha szem előtt tartunk az az, hogy passzoljon a fürdőruhánkhoz. Ami azt illeti, az idei szezonban láttam az ízlésemnek megfelelő darabokat, amit

a nyári fürdőzéshez leginkább el tudok képzelni: átlátszó, lágyabb műanyag, különböző színezéssel. Tökéletes nyári színek, stílus, és be sem nedvesedik.

A tanácsom, azoknak a nőknek, valamint lányoknak, akik nem szeretnek táskát hordani, vagy csak egyszerűen nem a táskák megszállottjai, az az lenne, hogy azért érdemes lenne egy-egy alkalomhoz illő, egyszerűbb darabot vásárolni, vagy egy univerzálisat. Hiszen, ha belegondolunk, tasira mindig szükségünk lesz, bárhová megyünk. Így nem leszünk azzal bajban, hogy esetleg nem rendelkezünk épp olyannal, mint amilyenre szükségünk volna, nem variálhatjuk olyan színesen, mint szeretnénk, és kéznél lesz egy, amely a sportosan elegáns kategóriába tartozik.”

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább