PROGRAMOK: Forró nyári, fesztiválokkal teli hétvége!

Itt a péntek végre, ezzel együtt július második hétvégéje! Harminc fok feletti értékeket jósolnak, ezért semmiképp se üljünk otthon, menjünk ki a szabadba, vagy látogassuk meg Magyarország és Szlovákia leghíresebb fesztiváljait. (Címlapfotó: Michal Augustini)

 

 

Péntek:


Pohoda festival, Trenčín 

Fotó: Michal Augustini

Szlovákia legmenőbb fesztiválja, a Pohoda csütörtöktől vasárnapig tart. Jegyek még korlátozott számban kaphatók, úgyhogy kocsibabe!

A fesztivál idén ünnepli 20. évfordulóját. Ez alkalomból is nagyon változatos és különleges programmal várja a fesztiválra és nagykoncertekre éhes közönséget. A pénteki programban, mely már reggel a nap üdvözlésével kezdődik, olyan fellépők nevei szerepelnek, mint a magyar Új Bála, a szlovák Katarzia, vagy Billy Barman, a világhíres M.I.A.Beardyman és az ő Masters of Distraction projektje, London Elektricity Big BandSquarepusher és még sorolhatnám…

Hallgasd meg M.I.A. zenéjét:

 

///

 

Alkotótábor, Szántódpuszta

Ma délután kezdődik a Balaton menti Szántódpusztán az Alkotótábor, melyen Magyarország legmenőbb lemezlovasai és szintetizátoros előadói lépnek fel. Mivel idén szervezik 14. (!) alkalommal, és még egyre sem volt panasz, biztos lehetsz benne, ha ide mész, egy színvonalas fesztiválon találod magad. A ma esti fellépők közt szerepel (a magyarországi Boiler Room-ban sikert arató) Route 8, Sinko, Dork, Atomik, Maximilian Sinclair, a külfňoldi fellépők közül Eril Fjord és Acronym. A teljes órarendet és a kétnapos programot itt találod.

 

Szombat:


 

Balaton Sound, Zamárdi

Balaton Sound Official 发布于 2017 年 7 月 5 日 周三

Azt hiszem, nem kell bemutatnom az év legnagyobb populáris és underground elektronikus zenei buliját. Itt aztán tényleg mindenféle zenei stílus ötvöződik, a diszkótól a technóig. A szombati nap lesz talán a legerősebb az 5 napos fesztiválon. A külföldi fellépők, mint Catz N`Dogz, Dave Clarke, Eelke Klejin, Oxia, Nicole Moudaber, a magyarok közül Anima Sound System, Palotai biztosan örök emléket szereznek nekünk ezen a forró nyári balatoni szombaton. Az eseményről több infót itt találsz.

Ez a zene fejezi ki leginkább a szombati feelinget:

 

 

Frissítsd fel magad te is egy emlékezetes bulival! Kellemes hétvégét!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább