Lement a kedd eső nélkül, napsütésben, zenében gazdagon!

Kedden volt a Gombaszögi fesztivál első, húsvér napja. A megnyitó után alig telt el néhány óra és kezdődött a Soul Fool Band. Brutális volt, az énekes teljesen bevonta a közönséget a játékba,

kifutott a lelátóra, és nyomta nekik, hogy I belive in music, I belive in love.

Eszméletlen feeling, lenyűgöző hang – ez volt a soul együttes bemutatkozása Gombaszögön. Kár, nagy kár, hogy alig voltak páran, nem tudják, mit hagytak ki.

Ezek után nagy csend ült a nagyszínpad előtti nézőtérre, ami egyébként nem az a tipikus nézőtér, inkább egy domboldal, ahol ugyanolyan szabadon tombolhatod végig a koncertet, mint ahogy eltöltöd itt napjaid néhány józan villanását. A csend előjátéka volt a készülődő Irie Maffia koncertnek.

Na, ezen rengetegen voltak, a tömeg hullámzott a reggie zenével, együtt lüktetett a „gomba népe” az együttessel. 

Mindenki ott volt az Irie Maffián, de aki esetleg nem, az mind a Tollas Rádió Chill standján nyomta. Itt legalább olyan jó volt a hangulat, mint a nagyszínpad előtt. Hatalmas jazz koncert volt, amely háromszor is felállt, és valami hihetetlen hangulatot varázsoltak. Egy baj volt, hogy aztán egyszer, a hajnali órákban vége lett. De marad a szép emlék, tényleg frenetikus volt, alig akartak elfogyni az emberek a Tollas Chill-gödréből.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább