Trendi esküvői frizurák

Az esküvő, főleg a hölgyek számára, életük egyik legszebb napja. De valljuk be, ez az egyetlen nap rengeteg előkészülettel és szervezéssel jár. A helyszín, a zenész, a fotós, a videós lefoglalása után még mindig nem lélegezhetünk fel, hiszen az egyik legnehezebb feladat a menyasszonyi ruha kiválasztása. Majd, ha már azzal is megvagyunk, elkezdhetünk gondolkozni a sminken és a frizurán.

A megfelelő sminket talán legjobb szakemberre bízni, hiszen ő tudja, mi állna jól nekünk. A frizurát azonban bátran kiválaszthatjuk saját magunknak, de persze azért hallgassuk meg fodrászunk véleményét is! A sógornőjelöltemmel való keresgélés közben rengeteg csodaszép menyasszonyi frizurára bukkantunk. Most már csak el kell döntenünk, melyik is lenne az igazi! 🙂

Az egyik nagy kedvencünk a letisztult, elegáns, visszafogott frizura. Egyszerűsége ellenére nagyon mutatós, könnyed viselet.

Mivel imádom a különféle fonatokat, nálam az elsők közt végzett egy két oldalt fonással díszített, alulra tűzött konty. 🙂

Az oldalra tűzött, hullámos, csattal díszített típus is nagyszerű választás lehet a hosszú hajú hölgyeknek. A csatot esetleg egy szép élő virággal is helyettesíthetjük!

A különlegességek kedvelőinek egy igazán érdekes és mutatós megoldást találtunk.

Kellemes válogatást, lányok! 🙂

Fotó: Instagram

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább