PROGRAMOK: Udvarnokban, Somorján, Érsekújvárban, Ógyallán és Esztergomban is bulizhatunk a hétvégén!

Újra hétvége és a munkahét befejeztével jogosan és megértemelten tervezzük a  pihenést. A zenére éhes, bulizni vágyóknak kiragadtam pár menő programot, lessétek meg, hova érdemes menni pénteken és szombaton. Lesz itt rock, metal, akusztika, elektronika, táncház és magyar rap! 

 

Péntek:


 

RockFeszt, Nagyudvarnok

A Rómeó Vérzik rockzenekar

Tegnap óta nagy erőkkel zajlik a csallóközi rock és metal headek nagy fesztiválja, a RockFeszt. A pénteki program már délután elkezdődött, de érdemes ellátogatni az esti koncertekre, ugyanis olyan nevek szerepelnek a mai menüben, mint a Rómeó VérzikDepresszióOssian vagy a HaddelHadd. Bevallom, számomra is nagyon érdekes a program, így ide tennék egy említést a szombat esti fellépőkről is: TotalicaParadoxonPhoenix RTSub Bass Monster (!)Road, Pokolgép és a Fatal Error. Menjetek. Esemény itt.

Éljen a Rock!

///

 

Táncház a Moziban, Somorja

A péntek esti táncház vendégmuzsikusai Németh Dénes és zenekara:
Németh Dénes (Dini) – hegedű, Takács Ádám – hegedű, Mester László (Pintyő) – brácsa, Domonkos Balázs – bőgő, találkozhattok Botló Ákossal és Varsányi Ágival, az Ifjú Szivek Táncszínház tagjaival, akik nemrég érkeztek haza az avignoni fesztiválról. Ők lesznek az est táncoktatói.
Az est házigazdája a Duna Folk Band és a somorjai alternatív kultúrház, a Mozi.

Start 19:30. Az eseményt itt találod.

 

///

Zsapka Attila koncert, Érsekújvár

Zsapka Attila nevének minden körben ismertnek kellene lennie, nagy zenész barátunk ma este nyolc órai kezdettel az érsekújvári Irish Castle Pub-ban ad koncertet „Lobog a tábortűz” néven. A visszafogottabb zenei estre vágyóknak magasan ajánlott az esemény, melyet itt találsz.

Attila üzenete:

Tartsatok velem, egy kis kötetlen éneklésre! Feledhetetlen slágereket idézünk fel, mint egykor a tábortűznél!

Szombat:


Kaleidoszkóp Hegy Fesztivál, Esztergom

A Szent Tamás hegy és a Kaleidoszkóp ház ad otthont ennek a csodás kis fesztiválnak Esztergomban, ahova elugrani nem nagy dolog, de a fellépők nevei és a Kaleidoszkóp ház referenciái mind arra utalnak, hogy a hétvége egyik legjobb bulija lesz! A program öttől kezdődik az Estendøn együttessel, Mayberian Sanskülotts és a szombati csúcs, a Korai öröm zenekar pszichedelikus ethno trance projektje a Korai Trancemission.

A Kaleidoszkóp Házban meghallgathatjátok a dunaszerdahelyi THE GROVE fiúk élő fellépését, utána DJ-k reggelig: Gystore, Brando, Zolta.

A vasárnapi fellépők: Dj Zöld, Pegazusok Nem Léteznek és nagy kedvenceink, a párkányi Jóvilágvan zenekar.

 

///

 

Drumatch & Konkoly Open Air, Ógyalla

Kérem szépen, Szlovákia talán legmenőbb Drum & Bass eseménye a nyárvégi Konkoly szabadtéri fesztivál. Hihetetlen, milyen kitartással vitték az erős nullából egészen addig, hogy a szcéna atyja, Galagher (Radio_FM, Gabanna & Galagha) egész évben Konkoly baseballsapkában jár. Nos, a fesztivál fellépői nevét megtalálod az alábbi flyeren, magukért beszélnek.

Kellemes hétvégét és sok napsütést!!!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább