Hódíts a mosolyoddal!

Ruhák, cipők, ékszerek, smink, frizura… mindenre nagy hangsúlyt fektetünk, hogy csinosak, szépek legyünk. Ápoljuk bőrünket, odafigyelünk minden apró részletre. De vajon kellő figyelmet fordítunk az egyik legnagyobb vonzerőnkre, a mosolyunkra is? 🙂

Ha fehér fogakat szeretnénk, legtöbben azonnal a fogorvosunk segítségét kérjük, ami természetesen egy tökéletes választás, de valljuk be, eléggé megviselheti a pénztárcánkat. Azonban akkor sem kell csüggednünk, ha olcsóbb megoldást keresünk. Mint szinte mindenre, erre is léteznek egyszerű és gyors házi trükkök.

Fotók: Pixabay

Az egyik leggyorsabb módszer a citromlé és a szódabikarbóna keveréke: csavarjuk ki fél citrom levét, majd keverjük össze egy teáskanálnyi szódabikarbónával. Az elkészült keverékbe áztassuk meg fogkefénket, ezt követően mossunk vele fogat. Ha eredményesek szeretnénk lenni, több héten keresztül, heti egyszer ismételjük meg a folyamatot.

Nagyon fontos, hogy nem szabad túlzásba esni, napi használatra nem alkalmas a keverék, ugyanis túlzott alkalmazása károsíthatja fogainkat!

Egy másik könnyen elérhető megoldás az eper használata. Nem is gondolnánk, de a benne található almasav elősegíti fogaink fehérségét. Vágjunk egy vékony szeletet a gyümölcsből, azzal dörzsöljük át fogsorunkat. Ezután mindenképp várjunk legalább húsz percet a fogmosással, annak érdekében, hogy elkerüljük az esetleges negatív hatásait.

Azoknak, akik nem bíznak, vagy épp nem hisznek az előzőekhez hasonló házi trükkökben, ajánlatos betérniük egy gyógyszertárba, ugyanis számos termék áll a rendelkezésünkre, melyeket szakember segítsége nélkül, otthon tudunk használni. Ez esetben hallgassuk meg a gyógyszertáros tanácsát, illetve figyelmesen olvassuk el az adott termékhez tartozó utasítást!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább