Tündöklő menyasszonyi körmök

A menyasszonynak számos tennivalója van az esküvő előtt. Minden apró részletre oda kell figyelnie, hogy minden a helyén legyen, hiszen a nagy napnak tökéletesnek kell lennie. Az ördög pedig a részletekben rejlik, ugyebár… 🙂 Ruha, smink, frizura, cipő, kiegészítők, s ez még nem minden! Akkor fogunk igazán tündökölni, ha a vőlegény által felhúzott karikagyűrű, mely az örök hűséget jelképezi, ápolt, szép kézen talál otthont. Ehhez pedig elengedhetetlen a tökéletes manikűr! 🙂 Ezért Molnár Anikó manikűröst kérdeztük, vajon mi a menyasszonyok kedvence.

  • Az idén kétség kívül hódít a baby boomer. Ezt kombinálhatjuk több díszítéssel is. Tegyünk gyűrűsujjunkba néhány apró, fehér gyöngyöt, hogy kicsit feldobjuk az összhangot. Ez a választás az igazán elegáns menyasszonyok nagy kedvence.
Fotók: Molnár Anikó és Pixabay
  • A baby boomer alapon gyönyörűen mutat a fehér csipkeminta is. Romantikus és kifinomult.

  • Természetesen nagyszerű választás az örök kedvenc, a francia manikűr is, melyet bátran díszíthetünk akár színes virágokkal is.

  • Nem kell megriadnunk a kövektől sem, az esküvőn teljesen megengedett a csillogás! Ez a kövekkel kirakott szívecske minta a vagányabb menyasszonyok befutója.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább