PROGRAMOK: Hosszú hétvégi bulik Dunaszerdahelyen, Nagymegyeren, Galántán és máshol

A nyár egy hosszú hétvégével és megannyi zenés nyárbúcsúztató programmal köszön el tőlünk. Nincs is jobb mint csütörtökön kezdeni a hétvégét, így már ma este kezdődhet a dínomdánom. A programok közül kiválasztottam párat, ahova érdemes ellátogatni! (Címlapfotó: Pool & Beer)

Csütörtök:


  TechCode – Chiringuito Garden, Galánta  

A galántai Bonita csapat már jó ideje szervez elektronikus zenei bulikat, így a nyár végére egy menő technobulit hoztak össze a tempósabb zene kedvelőinek.

A fellépők magyar oldalról Sikztah, a hazai képviselet pedig Elsy, Drahosh, a PLUSplus, Sakel és Paul La Poyd. Az est fő fellépője, Sikztah régi róka már a szcénán, nevét ismerik szerte a környező országokban, nagy sikerű rendezvényei, a The Etiket és a DumDum elektronikus zenei fesztivál mára a nívós események közé nőtték ki magukat.

Elég nagy számú az érdeklődés az eseményre, melyet itt találsz.

Péntek:


  Új Forrás-koncert, Dunaszerdahely  

Igazi zenei csemege a népzene kedvelőinek. Pénteken, szeptember 1-jén Dunaszerdahelyen, a kultúrház előtti színpadon ad koncertet az Új Forrás zenekar, amely a népzene tiszta kincseit felhasználva értelmezi újra a gospel műfaját. Zenei profizmus, igényes, értékálló szövegek, fenomenális előadás jellemzi őket.

A zenekarról és az eseményről több infót itt találsz.

///

  Sunset Vibez, Sun Deck, Pozsony  

Ezen a csodás zenehajón május eleje óta zajlanak a minőségi elektronikus zenei bulik. Mindíg jó a hangulat, profi a kiszolgálás, emellett eszméletlen jól megoldott hangzás és szuper emberek jellemzik leginkább a Tyrš rakparton álló hajó bulijait.

Szeptember elsején, pénteken már kora este kezdődik a buli, melyet Pozsony legmenőbb house DJ-i, Tasun, Hans és WNCHZ szerveztek, és melyre meghívást kaptam én is, mint DJ.

A hajó:

///

  Nyárbúcsúztató – Nagyegyeri Termálfürdő  

A Megyeri Nyár rendezvénysorozat,  melynek a nagymegyeri Thermal Corvinus fürdő adott otthont, szeptember elsején zárul a Children Of Distance zenekar fellépésével.

A koncert 21:30-tól kezdődik, a belépés ingyenes.

Szombat: 


  Pool & Live, Vituki strand, Budapest  

Hölgyeim és uraim, az év talán eddigi legmenőbb eseményéhez érkeztünk.

Budapestre kell menni, az igaz, de ez délutáni program, melyhez jár egy nagy medence, sok száz gyönyörű fiatal, kik mind szerelmesei a zenének, továbbá jár egy nagyszínpad sok-sok élő koncerttel és egy DJ-s táncoltatós rész, ahol Magyarország rangos lemezlovasai pörgetnek lemezeket. Meg a PLUSplus.

Ha van kedved egy igazán hangosat és utolsót a nyáron bulizni, akkor itt a helyed!

Kellemes hosszú hétvégét!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább