Szeretnél találkozni a Trónok Harca szereplőivel? Irány a PlayIT!

A PlayIT-ről már korábban is írtunk, de mivel ez egy minden évben megrendezésre kerülő esemény, idén sem maradhat ki a játékok, filmek és új technológiák iránt érdeklődők naptárából.

A kelet-közép Európa legnagyobb gamer és IT rendezvénye ezúttal Budapesten nyitja meg kapuit, ahol aztán lesz minden, mi szem-szájnak ingere…, de főleg a szemnek, merthogy kajálni nem sok mindent lehet.

Viszont annyi minden lesz, hogy szinte lehetetlen összefoglalni. Lesznek előadások, bemutatók, bajnokságok és még rengeteg más dolog.

Találkozhattok a kedvenc videósaitokkal, kipróbálhatjátok a legújabb VR-termékeket és játékokat, szelfizhettek az elbűvölő cosplayes csajokkal, vagy megpróbálhatjátok legyőzni a bajnokokat.

 

Megcsodálhatjátok a legbrutálisabb saját építésű PC-ket, drónozhattok, vagy akár a Trónok Harca szereplőivel is találkozhattok. Autogramot kérhettek, fényképezkedhettek velük, és pár szót biztosan lehet is majd velük váltani… ha szerencséje van az embernek.

Ha ez még mindig nem lenne elég, a rendezvényen folyamatosan értékes ajándékokat is lehet nyerni, amihez szinte a kisujjunkat sem kell megmozdítanunk. A jegyekről és minden másról ITT informálódhatsz.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább