PROGRAMOK: Galántán, Farkasdon és Pozsonyban is bulizhatunk a hétvégén!

Tombol a vénasszonyok nyara, a hőmérséklet vígan tizenöt fok felett jár, ennek tetejébe itt a hétvége, és a két dolog erős kombinációja termeli bennünk a sok-sok örömhormont, bulizni vágyunk és a testi + lelki relaxra. Van is néhány erre alkalmas zenés program, mint a balkán buli, nagykoncertek, sörfesztivál és népzene. 

Csütürtök:


Habos Napok / Galánta

A sikeres dunaszerdahelyi Habos Napok után most Galántára látogat a Klikk Out Events szervező csapata, és indítja el a négynapos sörfesztivált.

Több mint harmincféle sör, focimeccsek nagy LED falon, emellett péntek este koncertet az az Unicum, a Liver SingZuzana Spevárová, utánuk oldies disco. Szombat este ugyancsak a meccs után a NowEmberTakács Nikolas és Igor Kmeťo szól a Habos Napok színpadán.

Az eseményt itt találod.

Ilyen volt a dunaszerdahelyi habos napok 2016-ban:

///

Jóanépi / Budapest

Pesten élő diákok és a folklór zene imádóinak figyelmébe ajánlanám a Jóanépi eseményt. Ma este nyílik egy új, Lumen nevű hely Budapesten, és ezzel kezdetét veszi a népzenei koncertek sorozata.

A nyitókoncerten egy friss formáció mutatkozik be a közönségnek. A muzsikusok a Góbé és az Aurevoir zenekar tagjai. Mindkét formáció sokat tett azért, hogy közelebb hozzák és népszerűsítsék a népzenét az emberek körében.

Városi folkot és autentikus népzenét adnak elő saját szájíz szerint:  Csasznyi Imre – ének, tambura, Agócs Márton – ének, gitár, ír buzuki, Egervári Mátyás – cimbalom, Czupi Áron – dob, Orosz Kristóf – gitár, ének.

Az eseményt itt találod.

Péntek:


Őszi vásár / Farkasd

Hagyományőrző stílusjegyeket felsorakoztató vidám vásár, hol a helyi és távoli, közös gyökerekkel rendelkező, magyar termelők, képző- és iparművészek saját készítésű portékái kerülnek bemutatásra.

A vásár pénteken kezdődik, és egészen vasárnap estig tart. A kézműves csodák és a finom ételek mellett koncertek is lesznek, és mint ahogy sehonnan, innen sem hiányozhat az új felállású Republic együttes koncertje.

Rajtuk kívül érkezik még az Irigy Hónaljmirigy, a 3+2, az On The Road, a Gilotin, Babicsek Bernát, Oszvald Marika, Peller Károly és a Senzus együttes. Az idő csodás lesz a hétvégére, úgyhogy kocsiba be!

Az esemény itt található.

Szombat:


Balkan Beats / Pozsony

Nos, aki egy igazán erős, izzasztóan örömtáncolós, alkoholgőzös és hangos bulira vágyik, annak mindenképpen a Balkan Beats estét ajánlom a KC Dunajban, Pozsonyban.

Balkán folklór keverve latinóval és reggae zenével a cseh Mr. Loco zenekartól, továbbá balkán zeneötvözetekkel táncoltat a hazai baschavel banda, DJ Matthew és Dr. Tesla.

Az eseményt itt találod.

Egy kis ízelítő a cseh bandától:

///

APPARAT, LONE / Budapest

Ez a koncert mindenképpen megérdemel egy említést! A berlini bázisú Apparat – a.k.a. Sascha Ring – ha nem épp a Modeselektor duóval művelte a nemrég feloszlott Moderat dolgait, vagy önálló projektjeivel járja a világot, akkor a laborjában igyekszik felfedezni a jövőbeli önmagát.

A német elektronikus zenész-producer állandóan meglepi hallgatóit azzal, hogy nem korlátozza zenei tevékenységét egy jól meghatározható stílusra, egyszerre töri meg az új vizeket, miközben hű marad az egyedülálló zenei nyitottságának szelleméhez.

Egy Apparat DJ-szett hatalmas audiovizuális élmény; aki teheti, menjen el, ez a hétvége legérdekesebb bulija. Apparat szettje után az angol Lone garantáltan euforikus állapotba emeli a közönséget. A magyar képviselet a Dunaszerdahelyen is már többször megfordult IAMYANK és 9B0.

Az eseményt itt találod.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább