Jövőre is ingyenes marad és nem költözik a csallóközi vásár

Két héttel vagyunk a 37.Csallóközi Vásár után, amelynek értékelésére Pápay Zoltán vásárigazgatót, a Dunaszerdahelyi Városi Hivatal pénzügyi főosztályvezetőjét kértük fel.

Az idén kevésbé volt kegyes az időjárás, mint az elmúlt évben, de így is jelentős érdeklődés mutatkozott a Csallóköz legnagyobb kültéri rendezvénye iránt.

Nyitókép: dunaszerdahelyi.sk

„Egy nagyon nehéz vásárt zártunk, a bevételek ugyan 78 700 eurót tesznek ki, amelyek a bérleti díjak növekedésének köszönhetően magasabbak az elmúlt évhez képest, de a kiadások is meghaladták a tervezetet.

A vásár kapcsán azóta több pletyka látott napvilágot, ezeket szeretném cáfolni, szó sincs arról, hogy új helyszínre költöznénk, a hagyományos helyszín, tehát a Vásártér marad, s még színvonalasabb szervezésre fogunk törekedni. Ennek egyik feltétele, hogy befejeződjön a beruházás a MOL Arénában. Már az idén is láthattuk, hogy a stadion keleti oldalán, immár térkővel lerakott részen milyen színvonalasan tudtuk elkészíteni a területet a kézműveseknek. Nem csak ők hanem interaktív előadások is itt kaptak helyet, amely nagy érdeklődésnek örvendet, de hasonlót mondhatunk el az állatsimogatóról is.

A cikk a dunaszerdahelyi.sk oldalon folytatódik, ahol még több információt tudhatnak meg a vásárral kapcsolatban.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább