Segítő kezet nyújtunk

A Szívünk sárga-kék csoport állandó olvasójának ötlete nyomán indítottuk el pár napja kezdeményezésünket. Az üzenete így szólt:

„Szervezzetek gyűjtést olyan családok részere, melyek nehéz anyagi körülményeik, szegénységük révén nem tudnak hozzánk eljutni. Nem élhetik át a dunaszerdahelyi MOL Aréna élményeit!”

Ez volt az alapgondolat. Tehát, nem mi találtuk ki. Természetesen az ember ilyenkor azonnal elkezdi magában vázolni a lehetőségeket. Több kérdés is felmerül ilyenkor, de a legfontosabb, ki dönti el, ki a szegény, ki a rászoruló, ki a nehézsorsú ember, család?

Másrészt, hol találunk olyan családot, akire ez egyértelműen rámondható? És hogyan találjuk meg őket?

Készül a DAC-címer                                                                                                              Jojo Samek felvételei

A Szívünk sárga-kék csoport egyik adminisztrátora előállt egy ötlettel, amit gondolkodás nélkül mindannyian elfogadtunk. Meg is lett az eredménye.

A Budapesti Máltai Szeretetszolgálat azonnal igent mondott. Felajánlotta segítségét a nehézsorsú családok kiválasztásában. Ígéretükhöz híven olyan családokat választanak majd ki, akiknek valóban álmaik egyike átélni ezt a szurkolói eufóriát.

 

Mivel az ötletgazda magyarországi családokban és gyermekekben gondolkodott, mi ezt tiszteletbe tartottuk. De felmerült a kérdés: ki hozza őket hozzánk?

A gyűjtés támogatói:

Szívünk sárga-kék

Máltai Szeretetszolgálat (Budapest)

Ticketmania.hu

Klikkout magazin és weboldal

Nagy örömünkre a szintén magyarországi Ticketmania.hu. utazásszervező iroda mindenféle megkeresést megelőzve nyújtotta segítő kezét. Felajánlotta egy teljes autóbusz úti költségének térítését, bebiztosítását.

És akkor most jövünk mi. A Szívünk sárga-kék Facebook-csoport gyűjtést szervez a közös élmény megvalósításáért.

A befolyt összegből megvásárolnánk a belépőjegyeket, és vendégül látnánk a városunkba utazó csoportot. Amennyiben az összegyűlt adomány összege megengedi, minden vendégünket sárga-kék szuvenírrel szeretnénk meglepni.

András ragyogó tehetségének köszönhetően szebbnél szebb alkotások készülnek

Felajánlásokat is fogadunk, melyeket licitálásra szeretnék ebből a célból bocsájtani. Ebből a célból megvásároltuk egy dunaszerdahelyi

autista fiú, Lovas András gyöngyökből készített DAC-címerét, melyet licitálásra bocsátunk partnerünk, a Klikkout magazin weboldalán.

 

Ez a DAC-címer az első, melyet András készített, aki betegsége mellett egy valódi művész. Személyesen meglátogattuk, és ámulva figyeltük egyedi munkáját.

Andris szüleivel és a Szívünk sárga-kék csoport tagjaival

A DAC–Trencsén és a pozsonyi Slovan ellen vívott mérkőzés során gyűjtenénk össze az adományt az erre a célra kialakított gyűjtődobozokban. A helyszínről később informáljuk az érdeklődőket.

Szerző: Horváth Zoltán, a Szívük sárga-kék csoportból

Ebben a fotógalériában Lovas András birodalmát tekinthetik meg: 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább