Olvastad-e már az e havi horoszkópod?

Avagy sorvezetőd a hétköznapjaidhoz. Ne mulaszd el, mert lesz nemulass!

Megjelent a Klilkk Out 2017/10. számában.

Kos

 

Bárcsak elég burcsák lett volna a vásárban, akkor rendes resetet nyomhattál volna, ami Rád is fér. Most már kibírod a karácsonyi puncsig?

 


Bika

 

Neked a közös családi program egyenlő azzal, hogy forrón nyomogatod a telód képernyőjét. Ez igen! Ez neked a szocialista élet?!

 


Ikrek

 

Már olyan zsíros a hajad, hogy simán tudod két mozdulatból nyomatni a Prodidzsit, és kitart egész nap! Egy nagyobb szundit is képes átvészelni.

 


Rák

 

Mivel a murcitól morci leszel, nyomasd inkább a whiskyt, mint a „Viszkis“, nehogy olyan köcsög maradj, mint amilyen vagy!

 


Oroszlán

 

Marha buzernyás szériában fogod csapatni a kövi számig, pedig te aztán igencsak kiscsumpi vagy. Nem is értjük, miért bököd most mindenki csőrit…?!

 


Szűz

 

Furt csak iszod azt a flancos Vineát, és csak kened magad mindenütt Niveával, ezért maradsz örökkön örökké vínleány. No, most akkor szohi?

 


Mérleg

 

Van egy jó hírünk: kezdődik a disznóvágós szezon. És van egy rossz is: annyira városi suttyó vagy, hogy ezt csak a YouTube-on tudod majd megnézni.

 


Skorpió

 

Véget ért a lagzi szezon, de te idén se keltél el. Bezzeg azok az undorítóságok az arcodon, azok meg kikeltek. Menj már el kozmetikushoz!

 


Nyilas

 

Annyit szteroidoztad magad a nyáron, hátha benga állat leszel, de az lett a vége, hogy nálad már csak az alku áll. Vagy az se?!

 


Bak

 

Te is csak egy vagy az őszi gyerekek közül a gimiparkból, ezért kérünk, hagyd abba a rossz menőzést: dobd el a cigit, ne a földre, hanem örökre!

 


Vízöntő

 

Ha valaki borral itat és azzal tömi az agyadat, hogy vicces és sokatmondó, akkor egyet tudunk csak ajánlani: mondd azt, hogy löb*szom, húzzá’ haza!

 


Halak

 

Sajnos vastagon és mélyen hozod a szever kettesiekre jellemző sztereotípiát, akik azt hiszik, hogy a komolyzene nem élőzene. Baszkikám!

 


Dunaszerdahely

 

Az október mindannyiótoknak fos lesz. Vagy azér’, mer’ a šlapkys-nagykabátos kombó után a didergő seggetek nem fogja bírni az őszies időt – ami csípős lesz, az tuti – vagy meg azért, mert alapjában véve nem vagytok egy pozitív jelenség, ha nem lehet rongyot rázni a melegbe’ szétcsapva.


Nagymegyer

 

Ide inkább azt mondanám, hogy kerüljetek tisztába magatokkal. Mintha nem tudnátok, hogy mit akartok. Írjatok rá a másikra, és hozzátok szintre a kapcsit, vagy meg zárjátok le a francba, de ne kenyegessítek a trutyit. Amúgy ekecsiekkel vigyázzatok, mindig! 😉


Somorja

Októbernek szép színe van felétek. Pomlé, Csölösztő, sok aranyba dőlt fa, igazán megéri kivinni oda az asszonyt, aztán enni egy finom sütit valamelyik rohadt drága cukiban. Aztán persze lehet, hogy a csaj nem adja meg magát nektek, de legalább lesz egy szép októberi emléketek!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább