MAX – már 10 éve Önökkel….

A MAX szórakoztató és bevásárlóközpont ezen a hétvégén ünnepli 10 éves évfordulóját. Ezen a szülinapi hétvégén kedvezményekkel szeretnénk kedveskedni a vásárlóknak, valamint minden 10 euró feletti vásárlásnál részvételt kínálunk szülinapi versenyünkben. A kedvezmények felhasználásához nem kell mást tenni, csak felmutatni az itt található kedvezményre szóló kupont vagy egyszerűen lehúzni ezt MAX üzletközpont honlapjáról.

Minden 10 euró feletti vásárlásnál még egy szülinapi versenyben is részt lehet venni, ahol a vásárlást követően ki kell tölteni egy versenyszelvényt, amit az üzletben adnak, és a szelvényt bedobni egy erre a célra kihelyezett urnába a Dráčik üzlet előtt. Hetfőn reggel szülinapi ajándékokat sorsolunk a vásárlók közül – több hétvégi kirándulást két személy részére, vásárlási utalványokat, mobiltelefont és sok más értékes díjat.

Szombaton és vasárnap délután a hölgyeket ingyen sminkeléssel és szépségtanácsadással várjuk. A gyermekekről sem feledkezünk meg, akiknek arcfestéssel és alkotóműhelyekkel kedveskedünk. Szombaton tökfaragás, vasárnap Halloween-kiegészítők készítése várja őket.

 

Élményeiket megörökíthetik szombaton egy fotófalnál, ahol megvárásra adjuk majd át az itt készült szülinapi fotókat a látogatóknak. Mindenkit várunk sok szeretettel ezen a hétvégén és örülünk, hogy velünk ünneplik majd anMAX bevásárlóközpont 10. szülinapját.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább