Kiemelt hír: Felfedezték az életeket mentő Földmag olajat!

Új, éltető esszencia! Megérkezett az elementáris erővel ható, világmegváltó kivonat!

Fotó: Pixabay

Brit tudósok felfedezték a Földmag olajban rejlő, eddig kiaknázatlan lehetőségeket, az életet újrateremtő apró részecskékből nyerhető tartalmat,

mely megszünteti a betegségeket és megállítja az öregedést.

 

A különleges termékre akkora a kereslet, hogy a kitermelők egyszerűen nem bírnak az érdeklődéssel. A mag nem nagy, az igény pedig hatalmasra duzzadt.

Az olaj sajtolásának következtében a Földmag nagysága akkorára zsugorodik, hogy hamarosan súlyos, az egész bolygóra kiható hiány várható.

 

Az előjegyzés a teljes Földmagra betelt már, az múlt negyedévi zárásba pedig minden eddiginél nagyobb bevételt könyvelhettek el. A várható jövedelem egy éven belül meghaladja majd a leggazdagabb országok GDP-jének a százharmincszorosát.

Sajtolás indul!

Tiszta haszon, melyet a Nemzetközi Földmaghasznosító Nonprofit Egyesület teljes joggal lekönyvelhetett.

A későn értesülőknek sajnos esélyük sem lesz beszerezni minden idők legértékesebb és legdrágább olaját. Cikkünk megjelenésekor a Földmag legnagyobb része már csak kisajtolt olaj formájában létezik tovább, ami már úton van a legtöbb pénzt ajánló megrendelők felé.

Felhívjuk tehát a lakosság figyelmét, hogy a pánik elkerülése végett tegyenek úgy, mintha a földmagsajtolás nem is létezne és folytassák tovább eddigi, hétköznapi tevékenységüket.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább