Mert megérdemlem!

Önjutalmazás vásárlással, étellel, más élvezetekkel? Miért is ne, hiszen megérdemlem! Mind megérdemeljük.

Milyen gyakran esünk ebbe a csapdába mi is, hölgyek, nem igaz? Önáltatás, önbecsapás a köbön.

De van ennek egy másik oldala is. Amikor végre a gyerekek mellől kiszabadulva engedhetnénk a csábításnak, és azt tehetnénk, amihez kedvünk volna, hirtelen azt sem tudjuk, hogy mihez nyúljunk. Elfelejtettük, hogy mit akarunk, hogy pontosan mit is szeretünk. Mintha egyszerre mindennek más íze lenne, mintha semmi sem lenne már a régi. Ez pedig így is van, semmi nem a régi már. Főleg mi nem.

Bárki megmondhatja, a nők a szülés után gyakorta megváltoznak. Az otthon töltött évek után sokszor még saját maguk számára is felismerhetetlenné válnak. Ez nem jó, vagy rossz, csupán más.

 

Tehát, női sorstársaim, kalandra fel! Ismerjük hát meg önmagunkat újra és újra, fedezzük fel a testünket, az érzékeinket, vizsgáljuk meg legbensőbb érzéseinket, nem utolsósorban pedig frissítsük fel az ízlésünket is! Merhetünk újba kezdeni, más dolgokat kipróbálni és bátran önmagunk lenni.

Íme pár tipp az elő lépésekhez:

Éljen a színes köröm!

Mindegy mit diktál a divat vagy az anyósod, fesd le a körmöd! Mégpedig azzal az árnyalattal, amire a legjobban vágysz. Dr. Csernus óta tudjuk: minél sötétebb egy nő körömlakkja, annál több önbizalma van. S elárulom, ez visszafelé is működik, szóval hajrá!

Szeresd magad úgy, hogy jutalmazol, de ne vidd túlzásba!

Miért? Mert így a legjobb adni. Magunknak és másoknak is. A legfinomabb falatokat enni, de nem az eldurranásig, a legfinomabb borból kortyolni, de nem részegségig, a legszebb rúzst feltenni, de mindig csak az alkalomnak megfelelően.

Várd ki a legmegfelelőbb pillanatokat!

Fontos, hogy ne siettesd magad! Ha érzed, hogy valamit tenned kell magadért, teremtsd meg az alkalmat! Ehhez szükséges, ugye, némi tervezés, szervezés, logisztika. Amíg pedig így készülődsz, a pillanat is érik benned, a gyümölcse pedig százszor finomabb lesz, mintha csapot-papot otthagytál volna, hogy történjen már veled valami végre. Mert ismerős ez az érzés, ugye…? „Akarom, most és azonnal!” De hidd el, nem éri meg! Csak türelem!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább