Szigi-szemmel

Miss DAC

– a napokban többen kaptunk „felszólítást” sms-ben, hogy adjuk le szavazatunkat ebben a hierarchikus küzdelemben. De kérem, ha van egy szép kiskacsa, és attól van egy még szebb, akkor miért akar a szép kiskacsa a még szebb kiskacsától szebb lenni?! (Na jó, egyszer már megnyerettük az Eb legszebb gólját Gera Zolival)


A pszichiáter névnapja

– aki szeptember 6-án ünnepli a névnapját és nem november 15-én. Bízunk benne, hogy nem volt mindenki páciens, aki összekeverte a két dátumot.


Kerületi V. liga

– az évszázad mérkőzésére került sor Duxikarcsán a helyi futballcsapat és Lég község „futballistái” között. Történt ugyanis, hogy a vendégcsapat játékosai a lefújás előtt, 2:2-es állásnál lerohantak a pályáról, verekedtek egyet, aztán folytatták a meccset. A játékvezető jelen volt. Slusszpoén: 2:3-ra megnyerték a mérkőzést.


Disznóölés 

– karácsony közeledtével egyre több disznóvágásos fénykép jelenik meg a fészbúkon. Néhányuknak ajánlanám a Vyhláške MP SR 230/1998 o chove hospodárskych zvierat a o usmrcovaní jatočných zvierat cikkelyt. Nehogy felfigyeljenek az állatvédők vagy a higiénikusok!


Vajnáék

– Vajna Tímea úgy néz ki, mindent bevet(t) férjeura kényeztetésre. Minap Andyt egy kék bugyiban pózolva várta haza. Annus a presszóban azt mondta: dehogy állt fel neki máá more, hiszen 73 éves!


Legendary Music Club

– e héten nagy volt a sürgés-forgás Dunaszerdahely egyik „hírhedt” éjszakai mulatójában. A fél város csempefuga tisztítót keresett. Tudta a tulaj, hogy nem akármilyen évforduló van készülőben. Nagyon szépen köszönjük, Méhes Szabi!


A szabadságért és a demokráciáért vívott harc napja

– a csallóközi nép annyira megijedt Szlovákia pénteki államünnepétől, hogy másnap elözönlötték a járási székhely üzleteit. A szupermarketekben közelharc folyt a bevásárlókosarakért és a hüle multik újra dögre keresték magukat. Sebaj, lett otthon 20 kiló cukor meg 40 kiló liszt a nehéz napokra.

 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább