Szigi-szemmel: Nézzünk, vagy egyáltalán nézhetünk?

KLIKKARCHÍVUM:

KLIKKARCHÍVUM: A napokban csapott meg úgy igazán bennünket a kánikula első hulláma, a hőmérő higanyszála sok helyütt meghaladta a 30 fokot.

Kezdenek megtelni a szabad és a fizetős strandok, a lábaink már nemcsak a szoláriumtól barnulhatnak. Dunaszerdahelyen is egyre több a rövidnacis, szandált zoknival viselő állampolgár, és a hölgyek körében is megjelent a sokat sejtető nyári ruha.

Sokat sejtető?!

Vannak olyan „ruhaköltemények”, amelyek komolyan alig takarnak, és bizony Gyuszibá a bót előtt meg is jegyezte: nézz oda Szigikém, majdnem kilátszik a suna! Én meg néztem. Na nem izomból, hanem csak úgy a szemem sarkából. Így is majdnem az arcunkba esett az, amit alig takart a hölgy, pedig a figyelmünket éppen a másik rózsahegyi gól elemzése kötötte le.

Jézusom! – tört ki belőlünk a fohász, szinte egyszerre Gyuszibával, aki egy laza mozdulattal megigazította kulcscsomóját jobb zsebében.

A kor haladtával talán már a jóízlés is megkopott, ami a nyári ruhaviseletet illeti?

Ízlések és pofonok, de valljuk be, mi, férfiak néha szeretjük legeltetni a szemeinket, és még csak a tökéletes alak sem feltétel hozzá. Minden változatban meg lehet találni az izgatót, legyen az egy apró műtét, sokéves fitneszszerelem hozadéka, vagy akár kimondottan a természet ajándéka.

Szóval hölgyeim, csak bátran viselni kell, ami van! Mi meg majd nézünk.

Kapcsolódó tartalom

…mégha a csapat ki is kap, talán enyhíti némileg a fájdalmunkat.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább