Eredeti szőrmék Dunaszerdahelyen!

PR-CIKK

A mű-, illetve az eredeti szőrmék közti csata máig nem dőlt el. Dunaszerdahelyen azonban a közelmúltban nyitott bemutatótermet az eredeti szőrmékkel és a bőrből készült ruházati termékek előállításával foglalkozó Sanka divatmárka helyi képviselője, Németh Miklós. A következőkben ő fejti ki, mit kell tudni róluk.

A PR-cikk megjelent a Klikk Out 2017/11. számában.

Vágjunk is akkor mindjárt a közepébe, és tisztázzuk a legkényesebb kérdést: miért válasszuk az eredetit, ha ahhoz állat(ok)nak kell elpusztulnia?

Úgy gondolom, itt a legfontosabb tudni, hogy haszonállatként tenyésztett és nevelt jószágokról van szó. Jómagam is állatbarát ember vagyok, és olyan helyről szerezzük be a szőrméket, bőröket, ahol az állatokat nem kínozzák. Talán elsőre furán hangzik, de az eredeti jóval környezetkímélőbb. Az Európában jóváhagyott szigorú szabványoknak megfelelnek az ukrajnai beszállítónk termékei, aki egyébként Milánóba és Rómába, a divat fővárosaiba is szállít.

Ha továbbmegyünk, akkor mit kell tudni a mű- és eredeti szőrmék, illetve bőráru közti különbségekről?

A lehető legegyszerűbb módon állítják elő a szőrméket – az összeset kézzel varrják. A feldolgozás és a gyártás tehát kíméli a környezetet, szemben a műszőrmével, amely esetében olajszármazékokra van szükség. Nem is beszélve arról, hogy utóbbiak kevésbé tartósak, teljesen más a tapintásuk, és a lebomlásuk is több száz évig eltart. A tömeggyártott műszőrmékkel szemben az eredetik egyediek, és ami a lényeg, hogy nagyon meleg és természetes anyagról van szó. Ügyelünk arra, hogy kiváló minőséget képviseljünk.

Milyen állatoktól származó szőrmékre gondoljunk?

A róka a legpuhábbnak, a mosómedve pedig a legkeményebbnek számít a kínálatunkon belül, de megtalálhatók a nyércből, struccból készült mellények, kabátok, továbbá az eredeti juh-, illetve báránybőrből készült ruházati cikkek.

Mit kell tudni a márkanévről?

A Sanka márka egy szlovákiai márkanév, melyet egy ukrán származású divattervező hölgy nemzetközi csatornákon keresztül hozott létre. A termékeket Olaszországban, Szlovákiában a Csallóközben, továbbá Magyarországon kolléganőmmel, Irinával képviseljük. Elsőrendű célunk, hogy meghonosítsuk itt is e divatos szőrmék viselését, legyen szó mellényekről vagy kabátokról. Ezt pedig úgy szeretnénk elérni, hogy kiváló minőséget kínálunk elérhető áron.

Hogyan találkozhatnak a bundákkal, illetve hol próbálhatják fel őket az érdeklődők?

A dunaszerdahelyi Sport utca 42-es cím alatt, a körforgalomnál lévő HOBBY horgászüzlet felett található a bemutatótermünk. Jelenleg több mint 30 szőrme áll rendelkezésre. Egyeztetni ezek felpróbálásáról külön megbeszélt időpontban lehet, de elérhetőek vagyunk a Facebookon is (facebook.com/eredetiszormek), ahol ugyancsak válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

Kaphatnánk egy tippet, kinek ajánlott a szőrme, illetve milyen viselettel kombinálható?

Az eredeti szőrme puhasága tulajdonképpen kortól függetlenül sok igényes hölgy számára vonzó lehet. A mellények egy meleg pulcsival bármikor hordhatók, de bőrkabát mellé is passzolnak. Gyakorlati előnyük, hogy valóban melegek, a hölgyek számára pedig ez különösen fontos, emellett divatosak, viselőiket attraktívabbá teszik. A szőrme ma már nemcsak alkalmi viselet, de a mindennapokban is teljesen természetes.

Végszó?

Véleményem szerint Dunaszerdahely egy trendi város, igényes hölgyekkel. Örülök, mikor látom, hogy az emberek egyre többen már fiatal koruktól jó ízléssel rendelkeznek, és divatosan öltözködnek. Az eredeti szőrmék magas minőséget képviselnek, luxuscikknek számítanak, éppen ezért szeretném ezt a szegmenst is megismertetni azokkal, akik fogékonyak rá. Számomra mindig az a legfontosabb, hogy klienseink elégedettek legyenek. Az elmúlt években pozitív kép alakult ki rólunk, ez pedig abban is megmutatkozott, hogy nem volt reklamációnk. Bízom benne és mindent megteszek azért, hogy ez így is maradjon.

facebook.com/eredetiszormek

Tel.: +421 908 865 575

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább