Klikk megmondja a horoszkópod!

A Klikk Out munkatársa hónapról hónapra összeállít egy halál komolyan vehető horoszkópot a Csallóköz szülötteinek, kizárólag a közutak porából jósolva!

A fiktív horoszkóp megjelent a Klikk Out 2017/11. számában.

Aki bújt, aki nem, jövünk!

Kos

 

Akkor sem tudnál több munkát vállalni, ha a nap kétszer ilyen hosszú lenne. Tanulj már meg nemet mondani! Legalább egy valamire!

 


Bika

 

Ahogy öregszel, annál kevésbé jönnek be a rossz, régi csajozós dumáid. Nem lehet, hogy azért, mert már majdnem mindenki, aki csak lehetett, megvolt?!

 


Ikrek

 

Bármi, ami anatómia, ahhoz Neked semmi közöd! És itt nem a tudományágra gondoltunk, hanem arra, hogy már kétszer visszanőtt a pókhálód. Szedesd le!

 


Rák

 

Te is azok közé tartozol, akik azon gondolkodnak, hogy a régi útfesték még mindig nem kopik le, de az új már félév után is? Miért?

 


Oroszlán

 

A pillanat, miután egész nap kedves vagy az emberekkel, majd hazaérve ismét bunkó pokróc vagy… nyilván a családod kedvence. Ugye?

 


Szűz

 

Bár a mennyei-megyei választásokon nem indultál, mégis Te kaptad a legtöbb voksot a kerület parasztja kategóriában! Gratulálunk!

 


Mérleg

 

Most, hogy jönnek a hosszú, sötét esték – végre ti is nekiállhattok a gyerekprojektnek, hiszen körülöttetek már úgyis mindenkinek van egy jelzáloga és úton a második bébi is!


Skorpió

 

Nemcsak a lepedődet kellene kétnaponta cserélned, de a kocsidat is elvinni a mosóba. Ekkora kanság nincs is a Földön! Szerintünk valaki tuningolja a koktéljaidat!

 


Nyilas

 

Ha kéthavonta 5-10 percnyit foglalkozol magaddal, nem jelenti azt, hogy mindenki egyből beléd szerelmesedik. Ugyanis az öt fél-három sör nem épp egy hosszútávú bájital…!


Bak

 

Igaz, hogy nem vagy már egy fiatal csibe, de ne csüggedj! A Márton-napon a vén tyúkok között még hülye libának elmész!

 


Vízöntő

 

Mostanság olyan időket élünk, mint a középkorban: az olvasás kevesek kiváltsága. De ne aggódj, te nem tartozol közéjük!

 


Halak

 

Bár kamaszkorodban abszolváltál néhány fura smárt, az semmi sem ahhoz képest, ami otthon vár majd rád a jövő héten!

 


Dunaszerdahely

 

Lassan, de biztosan jön a fagy, gyerekek, és ez vár a kapcsolatokra is, kihűlnek, elfonnyadnak, bűntelensígek lesznek. Jól gondoljátok meg, hogy akarjátok-e folytatni! Jah, persze, jön a karácsony, olyankor jó belebújni valami melegbe, tudom, de érdemes hülyíteni a másikat? Engedd el!


Nagymegyer

 

Gyomorrontás, törött üvegek, monoklik – mindenki kapaszkodjon novemberben, mert a megyerieknek rázós lesz. Lesz azér´ jó is, kibékülések meg megszerelmesedések, hajjaj, de az úton vigyázzatok! Tényleg!


Somorja

Szép az ősz Somorján. Szépek a somorjai lányok is. És hűségesek. Akinek viszont megfordulna a fejében, hogy mégse legyen az, ne kockáztasson, aki meg annyira menne, az meg menjen is! Jó, most ilyen etikacsősz a varázsgömböm, mi csináljak. Lényeg, hogy lebukhattok!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább