Karácsony a körmökön is!

Holnap meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún. Elkezdődik tehát a karácsonyra való visszaszámlálás. Ez azt jelenti, hogy a manikűrösünknél járva, bátran válogathatunk a karácsonyi minták és színek közt. Íme, néhány csodás tipp!

  • Piros, piros, piros! Az örök kedvenc. Az év minden szakaszában nagyszerű választás, ám a karácsonyi időszakban a legaktuálisabb. Jelen időszak talán legkedveltebb színe, így jó, ha a manikűrösök felkészülnek, s beszereznek pár tubussal! 🙂

  • Hópihe – Lehullott az első hó! Adjuk jelét ennek körmeinken is. Alapszínként választhatunk akár egy szép kéket is. Fehér hópelyhekkel díszítve varázslatos külsőt ad körmeinknek!

  • Jöhet a csillogás! Karácsonykor minden gyönyörű fényekben úszik, csillogó díszek, gömbök lógnak mindenütt. Miért is ne vihetnénk e vonalat át körmeinkre is? Nyugodtan válogassunk a csillámporok közt, legyen az ezüst, fehér vagy akár aranyszínű. Sőt! A különlegességek kedvelői kérhetnek selyemport is az alapszínre. Egyedi és igazán elegáns.

  • Kötött pulcsi minta – Fantasztikus választás! A hideg ellen viselt kötött, vastag pulóverek mintázata a körmeink tökéletes dísze is lehet.

  • A bevállalós hölgyek számára szuper választás az arany, csillogó manikűr. Minden mozdulatunkkor megcsillan kezünkön, akárcsak a karácsonyfa díszei.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább